Sunday, August 27, 2006

Yksin seurassa

Joskus yksinäisellekin tulee kutsu pirskeisiin. Tuttuja on kuitenkin jossain vaiheessa ollut enemmänkin, mutta jostain syystä läheisempi ystävystyminen on jäänyt väliin. Kun ei juuri pirskeissä käy, se tuntuu oudolta. Kuten myös arvata saattaa, eihän niissä pirskeissä edes voi olla tuttuja kun eihän yksinäisellä niitä (enää) ole.

Marssin siis itsekin pirskeisiin jännittyneenä. En tuntenut sieltä juuri ketään, joten tarkkailin. Ihmiset juttelivat vapautuneesti ja jokaisella (paitsi minulla) oli siellä useampia ystäviä. Ihmiset söivät ja joivat ja hauskaa näytti olevan. Minä mietin kuumeisesti, mitä sanoa.

Jossain vaiheessa juttelin hieman ihmisten kanssa, mutta kuten aina ennekin, se oli vain pienimuotoista "small talkia"... Yritin sopeutua porukkaan, mutta koska en tuntenut juuri ketään tunsin vahvasti ulkopuolisuutta. Tuntui tosi oudolta, kun ympärillä oli ihmisiä, joiden kanssa piti olla... (Huomaan, että olen todella tottunut olemaan yksin.)

Ilta meni jotenkin. En oikein tiedä, oliko minulla hauskaa. Ilta kuitenkin muistutti minua siitä, miten hauskaa voi olla pitää pirskeitä kaveriporukassa. Minulta menikin jokunen päivä toipuessa, koska mieleni oli maassa yksinäisyyden vuoksi.

Toisaalta tuollaisissa pirskeissä olisi hyvä käydä, koska sen avulla voisi edes jotenkin ylläpitää sosiaalisia taitojaan. Toisaalta nuo ovat raskaita, koska silloin tajuaa oman elämän puutteellisuuden... kun sitä sosiaalista elämää ei ole.

Jotenkin kuitenkin sisimmässäni toivon, että minullakin olisi joskus pirskeet, joissa olisi minun ystäviäni mukana... Sitten joskus.

6 comments:

Oisin said...

There's a club if you'd like to go
you could meet somebody who really loves you
so you go, and you stand on your own
and you leave on your own
and you go home, and you cry
and you want to die
-TheSmiths

Anonymous said...

A fellow bloggeг here, found your sitе via Ѕileх, anԁ
I hаvе a piece of аdvice: ωrite more.
Honestlу, it lookѕ like you dеpenԁed on the video clip to
mаκе your poіnt. Yοu dеfinitely κnow what you're discussing, so why waste your intelligence only putting up videos to your site when you could be providing us with something illuminating to read?

My webpage - legionnaire (http://www.malcolmturnbull.com.au/)

Anonymous said...

Hey There. I found your weblog the use of msn. That is a very
neatly written article. I will make sure to bookmark it and return to read extra of your
helpful information. Thanks for the post. I'll definitely comeback.

Here is my blog: direcciones

Anonymous said...

Enсountеred your blog via http://уkѕinovella.
blogspot.сom/. Have yοu got a fеw secгets on methоdѕ to get ρostеd in http://ykѕinovellа.
blоgspot.com/? I've really been attempting to for a while but I can't quіte makе it hаppеn.
Thаnks

mу homepаge ... modded xboх 360 cоntгollershttp://wωw.
scufgaming.cοm/us/ ()

Anonymous said...

My name's Justine from Versoix, Switzerland and I just wanted to tell you your article is really informative. The clarity of your article is rather good and I can suppose you are an pro on this subject. With your authorization, would you allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming content? Thanks a million and please carry on with the nice work.

Feel free to surf to my homepage ... sparda bank hamburg

Anonymous said...

I'm a student studying at Auburn University and really enjoy what you've obtained here, certainly
like what you're thinking and the method via which you maintain it. You are presenting it in a way that is enjoyable and yet you still be certain to make it intelligent. I am delighted to swap theory and expertise with you. Your website is undoubtedly one of the better blogs out there right now.

my blog: life insurance viatical *lalafamily.net*