Thursday, May 29, 2014

Rutistus ja lepo

Olen viettänyt täällä hiljaisuutta, koska minulla on ollut kevään askareiden loppurutistus meneillään. Karsin lähes kaiken ylimääräisen puuhastelun ja keskityin vain töihin ja opiskeluun, joiden välissä kävin liikuttamassa kroppaani hyvinvointini vuoksi. Tällaisen rutistuksen jaksaa hyvin, kun palkkio ja loma häämöttävät. Nyt kun askareet ovat paketissa hyvin lopputuloksin, olen todella tyytyväinen. Hyvä minä! Olen tehnyt sen, mitä suunnittelinkin ja kaiken lisäksi hyvin. Ai että, kun on hyvä fiilis :)

Olen kaiken lomassa hieman valmistautunut kesäänkin: olen ostanut siemeniä ja taimia ja laittanut siemenet itämään. Nyt minulla on iso pino siemenpusseja ja parekkeen pöytä täynnä taimia. Kohta voin siirtyä lapiohommiin eli kasvimaalle ahkeroimaan. Mielessä pyörii muitakin kesäsuunnitelmia: kesäreissuja, kuntoilua, kirjoja, kodin laittamista ja rentoutumista. Kivaa. (Tiedossa on myös lopputyön tekemistä opiskeluihin liittyen, mutta ei mietitä sitä nyt tässä kohtaa.)

Mieli on täynnä suunnitelmia ja toiveita, ja saa nähdä, mitkä niistä lähtee toteutumaan. Tämän sateisen päivän taidan kuitenkin käyttää siivoamiseen ja lukemiseen - yritän päästä myös lenkille jossain vähemmän sateisessa välissä. Kesän tulo tuntuu nyt mukavalta :)

8 comments:

Hehkuvainen said...

Mitä kaikkea olet laittanut kasvamaan?

Onpa hienoa, ettet rutistanut itseäsi ihan kuiviin vaan jaksat olla innoissasi tulevasta lomasta. Jos on ihan piipussa, menee lomakin vain toipumiseen ja voimien keräämiseen, eikä ehdi nautiskella vapaasta.

Toivotan satoisaa ja mukavaa kesää! :)

Katja - Tässä ja Nyt said...

Toteutukoon kaikki toiveesi, joiden kuuluukin :)

Huopalintu said...

Mukavaa kesää sinulle. Toivottavasti tulee hyviä säitä kasvien kasvaa!

Nan said...

Hehkuvainen: taimina minulta löytyy tällä hetkellä kesäkurpitsaa, avomaan kurkkua ja lehtikaalta. Parvekkeelle kasvamaan jäävät yrtit, chili ja tomaatti. Lisäksi minulla on ainakin nauriin, palsternakan, porkkanan, salaatin, papujen, härkäpavun ja kukkien siemeniä. Olen tosiaan erityisen iloinen siitä, että selvisin keväästä hyvin, sain pidettyä itseni jaksavana ja melko pirteänä, joten nyt voin keskittyä mukaviin asioihin pirteällä mielellä! :) Mukavaa kesää sinullekin :)


Katja: kivasti sanottu, näin toivotaan. Ihanaa ja toiveikasta kesää sinulle :)


Huopalintu: kiitos, samoin sinulle! Toivotaan hyvää kesää, sekä kasveille että kaksi- ja nelijalkaisille kulkijoille :)

nainen.kuvastimessa said...

Mukava kuulla, että sinulla on kaikki hyvin. Kuulostaa siltä, että olet saanut todella paljon aikaan ja olet itse tyytyväinen siihen.

Kaikkia ihania sieminä sinulla, oi. Toivotaan hyvää satoa. Minä keräsin tänään niittykukkien lisäksi villivihannesta salaattiin, nimittäin voikukan lehtiä. Maitohorsman pieniä versoja olisin ottanut myös, mutta olivat venähtäneet liian isoiksi.

Mukavaa kesän jatkoa Nan, nautitaan siitä....=)

Nan said...

Nainen.kuvastimessa: olen saanut aikaiseksi hyvin tuloksin. On huikea tunne siitä, että olen tehnyt paljon töitä ja lopputulos on tosi hyvä! Palkitsee. Nykyään minulla on ammatillinen itsetunto ;) Oi, villivihanneksia! Niistä itsekin haaveilen, mutta aina se aika menee nopeasti ohi eikä niitä viitsi oikein kaupungin tuntumasta kerätä. Ehkä joskus :) Nautitaan kesästä! Mukavaa kesän jatkoa sinullekin :)

Anonymous said...

Ihanaa Nan! Onnieksi olkoon! :) On ihana lukea sitä miten hyvät fiilikset sinulla on ja ihan syystä, saan tuosa myös itselleni kannustusta omiin haasteisiin, juuri tuolla tavalla haluan itsekin 'tuulettaa' ja iloita kun omat projektit ovat päätöksessä kunnialla. Nauti täysin siemauksin taimista, suunnitelmista ja itse toteutuksistakin! :)

Nan said...

Anonyymi: kiitos! :) Aion nyt nauttia. Kyllä minusta kannattaa itsensä palkita, varsinkin kun se tapahtuu aiheesta. Nyt koen vahvasti, että ponnistelu kannattaa :) Kivaa kesää sinulle!