Tuesday, December 23, 2014

Joulua 2014

Lomani on alkanut ja pahin univelka on nukuttu pois. Olo on seesteinen. Tein tänään pitkän kävelyn pakkasessa ja se rauhoitti mieltä. Kävin kaupassa hipelöimässä kivoja vaatteita ja tavaroita, mutta en aikonutkaan ostaa mitään. Pelkkä koskettelu oli mukavaa. Lenkin jälkeen join kupin kuumaa teetä, mikä tuntui taivaalliselta.

Oikeastaan kaipaan glogiä, jostain syystä minulla on himo oikein kunnon glogiin eli ei siis mihinkään sokerilitkuun. Onneksi saan glögiä viimeistään huomenna. Lenkillä oli mukavaa katsella ihmisten pihoilleen laittamia monenlaisia jouluvaloja. Ihmisilläkin näyttäisi olevan hyvää mieltä, jostain syystä olen tavannut vain iloisia ihmisiä nyt joulun alla, mikä on tosi mukavaa. On vapauttavaa, kun on rauhallista, tunnelmallista ja ihmisillä hyvää mieltä.

Pää on täynnä ajatuksia, mutta en osaa purkaa niitä nyt tämän enempää, eikä tarvitsekaan. Riittää vain se, että olen ja nautin joulusta. Toivottavasti te muutkin voitte tehdä siten.

Hyvää ja rauhallista joulua! 
Toivottavasti hyvälle mielelle on paljon sijaa olla ja iloita :)

6 comments:

Helmi Nainen said...

Tyytyväistä joulua sinulle!

between said...

Lumisessa luonnossa ulkoilu tekee hyvää mielelle ja kropalle. Sen huomasin tänään itsekin ja nautin todella kävelemisestä, vaikka repussa painoi 2 kg linnun siemeniä ja kolme kilon painoista talipötkylää. Piti hakea linnuillekin jouluruokaa.
Toivotaan sinulle hyvää ja leppoisaa joulua!

Nan said...

Helmi: Kiitos, ihanaa joulua sinulle :)


Between: kyllä, ulkoilu lumisessa luonnossa tekee hyvää. Aion ulkoilla paljon lisääkin nyt lomani aikana ja nauttia siitä :) Voi, kun mukavaa, että lintuset saavat evästä näin pimeänä ja kylmänä aikana. Jos minulla olisi mahdollisuus ruokkia lintuja, tekisiin niin. Kiitos toivotuksista ja hyvää joulua sinullekin :)

nainen.kuvastimessa said...

Kiitos ja oikein lempeää ja rauhaisaa joulunaikaa myös sinulle Nan! Sanoistasi välittyy tyyntä ja tyytyväistä oloa, mukava lukea, että voit hyvin.

Huopalintu said...

Levollista joulua sinulle blogisisko :)

Nan said...

Nainen.kuvastimessa: joo, olen onnistunut rauhoittumaan jouluksi :) Kiitos toivotuksista.


Huopalintu: lämmin kiitos sinullekin, blogisisko :)