Friday, July 08, 2016

Hyvä kesäkuu

Olen viettänyt mitä upeimman kesäkuun, mistä olen tosi kiitollinen. Fiilikseni eivät muuten ole järin korkealla lennelleet, mutta kesäkuun reissut ja luonnossa kulkemiset ovat olleet niin suurta hyvää, että en muista, milloin viimeksi kesäkuu on ollut näin hyvä. Luultavasti joskus on toki ollut ;) Nyt olen siis ennen kaikkea tosi kiitollinen kaikesta siitä hyvästä, mitä olen saanut.

Olen nähnyt upeita maisemia ja pulahtanut järveen uimaan.Olen kulkenut poluilla upeissa metsissä.Olen nauttinut vehreydestä ja luonnon monimuotoisuudesta (monenlaista ininää ja pörinää kuunnellen). Suomen kesä <3 p="">


Tällaisina hetkinä todella tunnen eläväni. Koen olevani omimmassa paikassani ja jotenkin tasapainossa kaiken kanssa. Ei ole huolta eikä murhetta.

Sadepäivät olen hyödyntänyt siivoten. Mieleni on levoton, haluan taas lähteä johonkin. Kehittelen suunnitelmia mielessäni, mutta en ole vielä päättänyt, mitä teen. Aion lähteä katsomaan uusia ja miksei tuttujakin paikkoja. Tärkeää on yöpymisen edullisuus. (Otan vastaan vinkkejä edullisista yöpymispaikoista!) Pakko päästä taas kaupungista pois :)

6 comments:

Huopalintu said...

Kiva, että sulla on ollut mukava kesäkuu. Kyllä kesällä on paljon kivempi olla luonnossa tai maalla kuin kaupungissa. Ainakin itse aina lamaannun, kun palaan mökiltä kaupunkiin, luonnon läheisyys tuo virtaa elämään. En osaa neuvoa edullisia yöpymispaikkoja, mutta eikö jossain kansallispuistoissa ole autiotupia mihin voi mennä kuka tahansa yöpymään. Ovat kyllä aika syrjässä, jos ei ole autoa millä liikkua. Meidän mökillä voisi yöpyä, jos liikut Evolla päin :)

Nan said...

Tunnistan itsekin tuon lamaantumisen, kun siirryn luonnosta kaupunkiin. Erityisesti näin kesällä on kamalaa, kun joutuu olemaan kerrostalossa. Jotenkin tulee heti levoton olo ja on pakko päästä taas pois, muuten ahdistuu. Harmittaa, kun ei ole mahdollisuuksia muuttaa asumaan paremmin. Kansallispuistoissa voisi tosiaan olla yöpymispaikkoja, pitääkin tutustua niihin. Tokihan niihin saa sitten patikoida tovin, mutta ei se haittaisi. Iso kiitos tarjouksestasi! :) Mitä olen mökkikuviasi katsonut blogissasi, niin mökkisi on paratiisi. Evo on varmasti hienoa seutua. En ole vielä päättänyt, missä lähtisin käymään, mutta muistan tarjouksesi :) Ihanaa kesän jatkoa sinulle!

Anonymous said...

Pääsitkö eroon helposti vyöihrakuoriaisista?

Nan said...

Anonyymi: tavallaan. Kyllähän niitä on talossa, jossa asun, eli ei yhden ihmisen hävitystoimet sikäli auta. Mutta silloin kun ongelma oli pahimmillaan, niin myrkytin pariin kertaan, imuroin ahkerasti ja hävitin pölypussit (tai taisi olla pakkasjakso, joten pidin parvekkeella). Sen jälkeen ötököitä ei ole juuri näkynyt. Siivoaminen auttaa ainakin, eikä kannata "järjestää" niille hyviä lisääntymipaikkoja (kuten hellan alusta, pölypussi yms.).

Janika's world said...

Kivoja metsäkuvia, tulee hyvä olo niitä katsoessa!

Nan said...

Janika: kiitos, mukava kuulla :)