Wednesday, December 20, 2017

Joulutoivotukset

Oikein hyvää ja rauhallista joulua!Nautin joulustani läheisteni kanssa ja olen kiitollinen. On paljon hyvää ja toiveikasta. Taatusti haasteitakin, mutta niistä selviää. Paljon kaikkea hyvää teillekin lukijat ja muut tänne eksyvät.

6 comments:

Between said...

Oikein hyvää joulua sinulle!

Huopalintu said...

Rauhallista, levollista ja virkistävää joulun aikaa sinulle!

Nan said...

Kiitos teille toivotuksistanne :)

Anonymous said...

Nan - soittele! Meinasin laittaa viestiä ed. postaukseen. Siirrän tänne.

Sait korttini, erilaisen ja toivon että ymmärrät sanoman, rakkaudella.

Niin paljon muutoksia ja kuhinaa välillä elämässä, että sitten kun on hetken rauha, ei jaksa aina kaivaa yhteydenpitovälineitä ja nykypäivänä olen ottanut tavaksi pitää puhelimen äänettömällä aika ajoin. Juuri mietin jättää turhat velvollisuudet ainakin kevään ajaksi tauolle eli parin seuran johtokunnan kokoukset. Opiskelu ja hiukan muuttunut työkuvio vie ihan tarpeeksi energiaa ja haluan antaa aikaa itselleni sekä ystävilleni, jotka nykyään ovat Ystäviä, eivät olentoja jotka vain vievät voimiani eivätkä anna mitään itse takaisin. Karvaturrit lähettää siulle terkkuja!

Kaikille teille muillekin erittäin hyvää alkanutta vuotta 2018!

Kuukkeli

Anonymous said...

Jännä, en tiedä onko viestini tullut tänne vai jäänyt bittiavaruuteen vai mitä on tapahtunut. Harmillista. Pyysin Nan sinnuu ottamaan yhteyttä. Katsotaan jääkö tämä vai katoaako tämäkin.

Kuukkeli

Nan said...

Kuukkeli: kiitos kommentistasi! Olen ollut nyt viime päivät menossa aamusta iltaan, joten kommentit ovat jääneet katsomatta. Pahoittelut! Kiitos ihanasta kortistasi. Ymmärrän sen sanoman kyllä <3

Kuulostaa siltä, että teet nyt hyviä päätöksiä elämässäsi eli ajan antaminen itsellesi ja ystävillesi, jos on tuntunut siltä, että velvollisuudet vievät liikaa energiaa. Ei itseään kannata velvollisuuksiin uuvuttaa (ja olen tässä tosiaan paraskin sanomaan, kun painin saman haasteen kanssa).

Teen joskus samoin, että puhelin on äänettömällä. Siten saa aidosti sen oman ajan ja tilan, jota toisinaan välttämättä tarvitsee. Ymmärrettävää siis!

Kiitos terkuista! Rapsutukset ja terkut myös karvaturreille.

Ihanaa ja rennompaa uutta vuotta sinulle! Palataan :)