Friday, April 13, 2012

Tunnustus - One Lovely Blog Avard

Olen ollut viime aikoina onnekas ja saanut toisenkin tunnustuksen. Maalainen soi minulle blogissaan One Lovely Blog Avard -tunnustuksen. Lämmin kiitos siitä!

Tunnustukseen liittyvät ohjeet:
1. Kertoa linkin kera kuka lahjoitti tunnustuksen
2. Kirjoittaa 7 random faktaa itsestä
3. Lahjoittaa tunnustus 15:lle blogille/bloggaajalle.

Vai faktoja itsestäni? No, tässä on jotain:

1. Minulla on kaksi polkupyörää ja polkupyörän peräkärry. Rakastan pyöräilemistä. Siitä huolimatta en ole koskaan tehnyt oikeaa pyöräretkeä, vaikka sellaisesta olenkin haaveillut aina teini-iästä lähtien.

2. Sorrun aivan liian helposti kirpputorivaatteisiin ("maksaa vain 2 euroa, voihan tuon ostaa"). Tämä näkyy vaatekaapissani, jossa on menossa jatkuva raivausoperaatio.

3. Inhoan imuroimista ja tämäkin näkyy. Meluavan imurin perässä vetäminen on vain niin ikävää... Lattioiden pesu on ihan mukavaa.

4. Aloin seurustella ensimmäisen kerran 17-vuotiaana. Kadun vielä tänäänkin sitä suhdetta, vaikka katuminen turhaa onkin. Nämä tällaiset menneisyyden asiat ja omat menneet päätökset vain ovat joskus niin vaikeita sulattaa.

5. Haaveilen koiran hankkimisesta, mutta pelkään tulevani sille allergiseksi.

6. En viihdy tungoksessa. Yhtään.

7. Stressaannun helposti ja joskus ihan oudoistakin asioista. Opettelen siis stressinhallintaa ja olen jopa edennyt siinä.

Noita oli jostain syystä vaikea keksiä. Enkä nyt ala keksiä 15 blogia, joille laittaa tunnustus eteenpäin, vaikka niin moni blogi ansaitsisi tämän. Kiitos, että kirjoitatte mielenkiintoisia blogeja!

7 comments:

Petra said...

Hei Nan! Eksyin blogiisi kun googlasin Madeleine Hesseruksen Paljain jaloin -kirjan ja jäin lueskelemaan muitakin kirjoituksiasi. Liityin samantien lukijaksi, sillä kirjoitat monista mullekin läheisistä asioista, kipeistäkin. Bloggaaminen ja blogien lukeminen on aika terapeuttista välillä. Tässä postauksessasi mua jäi kiinnostamaan miksi sua kaduttaa se 17-vuotiaana aloitettu seurustelu. Ei ole tarkoitus tuntemattomana ihmisenä udella, jos et halua kertoa, mutta olen itse viime aikoina miettinyt (ja katunut) joitain ihmissuhteita menneisyydessäni ja siksi tuo jäi kiinnostamaan.
Kevätenergiaa ja kaikkea hyvää sulle!

Hehkuvainen said...

Mielenkiintoinen tuo 5. Onko jotenkin erityisen todennäköistä, että kehittyisit koirille allergiseksi?

AAMU said...

Sattuipas... En ole laskenut, mutta Nina Simonen laulussa on aika monta asiaa, jolla itseään kuvaa..

http://www.youtube.com/watch?v=GUcXI2BIUOQ&feature=related

Aikatherine said...

Paljon onnea vaan...kiva tunnustus , hipoo monen naisen elämää.

Nan said...

Petra: kiitos kommentistasi ja vierailustasi! Pitääkin poiketa katsomassa kirjoituksiasi :) Minusta on turha katua menneitä, mutta en silti voi sille (vielä) mitään, että kadun paljon. Tuota suhdetta kadun siksi, että olin tuolloin liian nuori, liian vietävissä, minkä vuoksi jätin paljon itselleni tärkeää. Tuon suhteen myötä ajelehdin paikkakunnalle, joka ei ole kotini, ja työskentelemään alalle, joka ei kiinnosta yhtään. Kevätenergiaa sinullekin! :)


Hehkuvainen: allergiataipumus on perinnöllinen ja sukurasitetta siis on. Jos en oirehtisi yhtään millekään koskaan, en ehkä pelkäisi niin paljon, mutta olen aikojen myötä hieman oirehtinut, vaikkakaan en eläimille.


Aamu: no joo, kaipa tuo on joillekin helpompaa ;) Pitää siis harjoitella.


Aikatherine: on, mukava tunnustus ja on mukava lukea ihmisten kirjoittamia tosiasioita itsestään :)

Mmilya2 said...

ihana postaus, näitä tunnustuksia on niin kiva lukee! :)

http://mmilya.blogspot.com <-- saa tulla moikkaamaan ja lukijaksikin saa liittyä jos tykkäät! :)

ja sun kannattaa ottaa se koira, et sä muuten voi tietää tuutko allergiseks! :)

Nan said...

Mmilya2: kiitos vierailustasi! Joo, nämä tunnustukset ovat kivoja! Ja mukava niitä on lukeakin :) Poikkean myös vierailulla blogissasi...