Sunday, March 19, 2017

Sählääjäbloggari

Sählääjä olen minä. Jossain vaiheesta loppuvuodesta blogger muutti uusien kommentien näkyvyyttä siten, että en huomannut niitä tulleen. Pitkään aikaan. Jossain vaiheessa sitten tajusin, että kommentit ovat menneet "uuteen paikkaan", josta niitä sitten julkaisin. Kiitos kaikille kommentoijille ja pahoittelut tästä sähläämisestä.

Toisekseen olen sählännyt sähköpostini kanssa. Sinne tulee postia niin harvakseltaan, että luen sitä myös "harvakseltaan". Nyt väli oli venynyt... No, tosi pitkäksi. En edes kehtaa sanoa. Siispä tästäkin: kiitos kaikille viestejä kirjoittaneille ja pahoittelut sähläämisestäni.

Harmittaa tällainen erityisesti sen vuoksi, kun tietää kommentoijien/viestittelijöiden nähneen vaivaa siihen, että ovat kirjoittaneet kivoja ajatuksiaan minulle. Minulla ei tosiaankaan ole ollut tarkoitus olla "kylmän viileä" ja jättää vastaamatta. Jotenkin aika vain on mennyt niin nopeasti ja täyteisesti, että en ole huomannut kirjoituksianne.

Näiden kahden asian suhteen aion parantaa tapani.

Otan tavoitteekseni myös kirjoitella useammin, koska tykkäisin siitä. En kuitenkaan lupaa mitään, kun on niin paljon kaikenlaista aikaa vievää, valitettavasti. Alan kaivata niitä nuoruuden päiviä, jolloin aikaa tuntui olevan loputtomasti kaikkeen. Nyt joutuu valitsemaan niin paljon, että se harmittaa tällaista ylitunnollista ja ylikilttiä suorittajaa, joka haluaisi huomata ja muistaa aina kaikkia.

Minusta on aina niin mahtavaa, kun joku teistä lukijoista jakaa ajatuksiaan kanssani. Olen siitä tosi iloinen ja kiitollinen.

2 comments:

Between said...

Aina niitä sählinkejä ei tarvitse ottaa omaan piikkiin, sillä bloggerin muutokset aiheuttavat välillä omituisuuksia ja pitkäkestoista uudelleenharjoittelua.

Juuri totesin ukolle, että taas on sunnuntai. Mihin ihmeeseen kaikki aika nykyisin valuu? Yleensä en ole "ennen kaikki oli paremmin" -ihmisiä, mutta aikaa oli kyllä joskus muinaisuudessa paljon enemmän. Luulisin...

Nan said...

Olet kyllä oikeassa, että bloggeri muuttuu välillä siten, että ihmetyttää taas opetella uudet niksit. No, oppiihan ne, kun pitää silmät auki ja opettelee.

Kyllä ennen oli paremmin se, että oli enemmän aikaa ;)