Sunday, February 10, 2019

Lämpö palasi

Lämpö on tehnyt paluun sekä hyvässä että pahassa. Sisällä on nyt lämmin, asia hoitui kivan nopeasti. Tekisi mieli sanoa, että on liiankin lämmin, mutta ei siitä oikein nyt kehtaisi valittaa :D

Huonossa mielessä lämpö teki paluun ulos. Vesisateet ja loska ei ole helmikuussa todellakaan toiveena. Saa nähdä, käykö tänä vuonna hiihtokauden niin kuin viime vuosina on ollut tapana. Loppuu ennen kuin kunnolla ehtii alkaakaan. Muutaman viikon sitä taisi kestää tällä kertaa. Tämä harmittaa joka vuosi yhtä paljon, vaikka ymmärränkin asuinpaikkani kurjuuden hiihtomahdollisuuksien suhteen. Tänä vuonna heräsi vain normaalia enemmän toivoa asian suhteen, kiitos pakkasjakson ja lumisateiden. Turhaan kenties taas.

Ulkona on loskaista ja ankeaa. En ole koko viikonloppuna käynyt ulkona lukuunottamatta harrastusta ja kauppareissua. Olen pyörinyt kotona katsellen sarjaa (Petos) ja lukien kirjaa. Välillä olen siivonnut ja tehnyt kotihommia. Mielessä ovat edelleen pyörineet tiiviin työviikon asiat ja tulevan viikon työhaasteet. En todellakaan koe palautuneeni normaalia tiukemmasta työviikosta, kun en ole saanut ajatuksiani pois työasioista. Kaipaan sellaista tekemistä, jossa todella pääsisi irti, mutta en ole onnistunut sellaista järjestämään.

Ulkona liikkumisen hakaluus (loska ja liukkaus) tekee sen, että mihinkään ei edes tee mieli lähteä, vaikka toisaalta kaipaankin jotain kodin ulkopuolista puuhaa. Lisäksi mieleni on "rakennettu" siten, että jos olen kotona, koen tarvetta saada aikaiseksi jotain hyödyllistä (typerää!). Tänä viikonloppuna en ole saanut juuri mitään hyödyllistä aikaiseksi. Väsyttää vain, kun torkuin aamulla liian pitkään. Silti, on tämä viikonloppu ollut ihan kiva.

Odotan silti uutta työviikkoa melko hyvillä mielin. Töissä on ihan mukavaa ja tekee hyvää lähteä kotoa liikkeelle. Lisäksi iltaisin piristää harrastukset, joita myös odotan. Eikä tuo loskakausikaan voi kestää iäisyyttä.

Hyvää uutta viikkoa!

No comments: