Tuesday, September 09, 2008

Vaaleat housut ja suklaa - ei ei ei...

Olen tänään oppinut, että jos päällä on vaaleat housut, suklaata ei kannata syödä. Ei ainakaan istua ja syödä. On aika kiusallista huomata ruskeita länttejä varsin harmillisella alueella, "läntti siellä, toinen täällä"... Luulen, että suklaata ei ole mahdollista syödä siististi. Ei ainakaan, jos on vaaleat vaatteet päällä.

Ei ole kauankaan aikaa siitä, kun en voinut sietää vaaleita housuja (tarkoitan nimenomaan vaalean ruskeita, en edelleenkään siedä valkoisia housuja), mutta niin se vaatemaku muuttuu. Nyt minulla on niitä peräti parit, kirppareilta löydettyjä, parin euron hyvälaatuisia housuja. Ei ehkä ulkonäöltään mitenkään ihmeellisiä, mutta mukavat jalassa ja siistit. Ei kai normaalina arkena muuta kaipaakaan. Silti minulle on vielä hieman hämärän peitossa se, että miten ne saa pysymään siisteinä, kun sateella niitä ei voi (kai) pitää, jotta ne pysyisivät kurattomina, ja suklaata ei kestä syödä (ja varmaan muunkin ruokavalion kanssa saa olla tarkkana). Hyvänä puolena tuntuu kuitenkin olevan se, että niiden kanssa näyttää sopivan monenväriset yläosat, kun taas farkkujen kanssa ei sovi oikein minkäänväriset paidat.

Jaa, muoti? Ei minulla ole hajuakaan, onko vaaleat housut muotia. Todennäköisesti ei, kun tykkään pitää niitä nyt. Olihan minulla leveiden housunlahkeiden kausikin juuri ennen kuin moiset lahkeet tulivat muotiin eikä tuo ole ainoa kerta, kun oma aikani ei ihan "mätsää" muotivillitysten kanssa. Juntti mikä juntti kai sitten.

3 comments:

Hehkuvainen said...

Voi ei... :D
Niinhän se tosin aina on: jos et ikinä muuten sotke niin sitten kun kerran pistät valkosen paidan niin kaadat tomaattikastikkeen päällesi. Se on luonnonlaki :D.

Minäkään en kestä valkoisia housuja. Ei ne kauaa valkoisena pysy.

Pilviharso said...

Ällös huoli, itse tulen juuri koiranpennun luota niin, että farkkujen lahkeet ja toinen kenkä piti pestä: koirankakkaa ja reilusti.

Nan said...

Hehkuvainen: jep, tuo luonnonlaki pätee ainakin minuun. Olen enimmäkseen varsin siisti, mutta mutta... juuri silloin, kun on se ihanin vaalea lempparivaate päällä, niin tapahtuu kauheita. Kirkas, puhdas valkoinen on kyllä harvinaisen epäkäytännöllinen väri missä tahansa.

Pilviharso: voi ei, kauheaa! :) Miten ihmeessä tuollaista voi edes tapahtua? Yöks, mahtoi olla kaamea hajukin. Toivottavasti lähti puhtaaksi. Sellaisiahan ne pennut tosin on, sottaisia, terävähampaisia ja eläväisiä.