Wednesday, June 10, 2009

Vanhoja puhelimia - viikko 6

Minä olen säilyttänyt varsin pitkään vanhoja kännyköitäni. Olen tiennyt, että en niitä enää tule käyttämään, mutta en ole saanut niitä poiskaan heitetyksi. Mieleni on siis taas tässäkin ajatellut, että "jos vaikka vielä joskus tarvitsen...". No, en tarvitse, niinpä toimitin kaksi kännykkääni keräykseen.

Uusia ja käytettyjä kännyköitä löytyy edulliseenkin hintaan kaupoista, joten en todellakaan tarvitse jotain vuosia vanhoja kapistuksia, joista akutkin ovat todennäköisesti jo aikansa eläneet. Tunnustan kyllä säilyttäneeni puhelimia niissä olevien tekstiviestienkin vuoksi, mikä tuntuu nyt älyttömältä: en todellakaan halua säilyttää sellaisia muistoja, joista osa ei edes ole hyviä ja muistelemisen arvoisia. Aika aikansa kutakin ja elämä menee eteenpäin ja hyvä niin.

3 comments:

Anonymous said...

Säilytä yksi vanha känny deittailukännykkänä ;) Siihen vaan prepaid-numero, niin ei tarvi antaa oikeaa numeroa kenellekään ennen kuin on varma että niin haluaa tehdä ;)

t. Maria

Hehkuvainen said...

Kummasti sitä tosiaan vanhoja kännyjä haluaa hautoa. Tosin oli siitä kohdallani kerran hyötyäkin: kaverilta hajosi puhelin ja minulla oli sitten lainata hänelle ensihätään vanha mutta toimiva. Muutenhan noilla ei mitään tunnu tekevän.

Nan said...

Nuo pois heittämäni kännytkät olivat aidosti tooosi vanhoja, toinen siltä ajalta, kun mietin, että hankinko NMT- vai GSM-puhelimen. Jonkun suht uuden ja toimivan olisin varmaan säästänytkin, mutta noita nyt ei kukaan olisi enää jaksanut käyttää...

Maria: ideasi on kyllä loistava ;) Tuotahan voisi harkita joihinkin muihinkin yhteyksiin, olen nimittäin äärimmäisen tuskastunut kaiken maailman tyhjän soittajiin (eli kaupittelijoihin, puhelinmyyjiin yms.).

Hehkuvainen: kyllä jokin varapuhelin on ihan hyvä säilyttää, jos se puhelin on vielä siedettävässä kunnossa ja toimiva.