Friday, October 17, 2014

Aikaansaava!

Vihdoin olen saanut kiinni arjen askareista tahmean alkusyksyn jälkeen. Opiskelu on alkanut sujua, olen hoitanut välttämättömiä asioita sekä olen saanut aikaiseksi jopa hakea töitä! On ollut hyvä fiilis olla vihdoin terve. Olen myös ahkerasti nauttinut liikunnan iloista.

En ole vuosiin varsinaisesti hakenut töitä, joten siihen perehtyminen on vaatinut enemmän aikaa kuin mitä etukäteen ajattelin. Sain kuitenkin väkerrettyä jonkinlaisen ansioluettelon. Selasin avoimia työpaikkoja sillä ajatuksella, että alan harjoitella työnhakua - jos joskus vastaan tuleekin unelmieni työpaikka, osaan ainakin jotain työnhausta verrattuna nykytilanteeseen. Hyvällä tuurilla voisin päästä harjoittelemaan työhaastatteluakin.

Löysinkin työpaikan, jota hakea. Paikka tosin on oikeastikin kiinnostava eli en pelkästään harjoittele työnhakua, vaan voisihan tuo vaikka tärpätäkin. En tosin usko siihen, eikä se niin haittaakaan. Iloitsen vain siitä, että olen ottanut vihdoin tämän askeleen, tehnyt ansioluettelon, perehtynyt työnhakuun ja hakenut töitä. Hyvä minä :)

En tiedä, mitä odotan lähiviikoilta tai -tulevaisuudelta, mutta toiveitani olen ajatellut kirjoittaa ylös. Sen lisäksi pyrin sisäistämään ne mahdollisuuksiksi, eli että ne olisivat täysin mahdollisia toteutua myös omassa elämässäni. Syksy ja edessä oleva vuoden ikävin aika (loputon marraskuu) painavat minua, mutta itseni touhukkaana pitäminen luultavasti auttaa. Aikaansaavuus ja positiiviset tulevaisuudenodotukset toivottavasti kannattelevat nyt lähiaikoja.

2 comments:

nainen.kuvastimessa said...

Hyvä sinä! Onnea työnhakuun, toivottavasti saat mieleisen paikan. On myös hienoa, että olet tervehtynyt.

Itsellä terveys koko syksyn rekunnut, tuntuu että elämä menee ohi, kun ei voi harrasteitaan harrastaa samoin kuin ennen.

Kauniita syyspäiviä sinulle!

Nan said...

Kiitos kommentistasi ja toivotuksista! Ikävä kuulla, että terveytesi on oikutellut koko syksyn, tuollainen rasittaa ja tuo tosiaan tunnetta, että elämä menee ohi... kun tavallaan tietysti syyspäiviä menee ohi odotellessa, että voisi täysipainoisesti toimia. Tiedän tuon tunteen nyt oikein hyvin. Kauniita syyspäiviä sinullekin ja pikaista paranemista!