Thursday, October 09, 2014

Kun tunteet virtasivat

Tänään on ollut tunteiden kannalta outo päivä. Tunteeni ovat nimittäin kulkeneet laidasta laitaan: surussa siten, että itkin pitkään, ja toisaalta koin myös ison ilon hetken, jolloin sisimpäni oikein pulppusi iloa. Jotenkin olen tänään pystynyt tuntemaan syvästi ja myös ilmaisemaan tunteitani. Tunteeni ovat virranneet vapautuneemmin kuin aikoihin.

Ehkä tämä päivä on ollut hyvä merkki. Kun asioita sysää liikkeelle, liikahtavat tunteenikin, näköjään. Toisaalta minusta tuntuu, että jotenkin päästin irti ja annoin mennä.Yleensä pidän tunteeni tiukasti itselläni, luultavasti tunteisiin liittyvien pelkojen vuoksi. Onhan tunteiden ilmaiseminen pelottavaa. Tänään se tuntui kuitenkin oikealta ja hyvältä ja se luultavasti johtui tilanteistakin.

Mielenkiintoista on myös se, että eräs pieni toiveeni toteutui tänään. Se tuntuu hassulta, kun juurihan kirjoitin tänne toiveista :) En ole vielä miettinyt suurempia toiveitani, mutta aion sen tehdä ehdottomasti. Elämäntilanne on myös sellainen, että täytyisi muutenkin miettiä, mitä tässä seuraavaksi tekisin, siihenkin toiveet sopivat hyvin.

2 comments:

Huopalintu said...

Kirjoituksesi ovat niin syvästi aitoja, oikeasta elämästä pulppuavia, että aina kun näitä luen, herättävät ne ajatuksia tai sysäävät uusille ajatuspoluille.

Tiedätkö, toiveet ovat oikeasti vakavastiotettavia. Olen havahtunut huomaamaan, että elän monta vanhaa toivetta todeksi. Kummasti ne toteutuvat. Kaksi suurta toivetta on lisäksi lähiaikoina ja vuosina toteutumassa. En voi uskoa tätä todeksi. En olisi kymmenen vuotta sitten voinut uskoa, että niin moni kaukainen haave vielä toteutuu.

Nan said...

Kiitos kommentistasi! :) Kiva, kun kerrot toiveistasi ja niiden toteutumisesta. Se antaa uskoa siihen, että ne todella voivat toteutua! Ja hienoa, että saat kokea toiveitasi ja niiden tuomaa iloa elämässäsi. Sellainen on aina upeaa. Ihanaa viikonloppua sinulle :)