Wednesday, August 08, 2018

Hyviä kesähetkiä

Paljon on aikaa kulunut viime kirjoituksestani. Paljon on myös tapahtunut tai ainakin tuntuu siltä. Kesä on mennyt nopeasti samoin kuin loma. Nyt on aika tarttua taas arkeen ja siinä sivussa nauttia vielä loppukesästä. On tämä aina yhtä haikea hetki, kun loma ja kesä ihanine kesäaktiviteetteineen jää taakse. Haluankin nyt listata kesäni kohokohtia, hyviä hetkiä, jotta ne jäisivät tästä päällimmäisenä mieleen.

  • Tämä kesä on ollut uimisen kesä! Olen uinut paljon ja nauttinut siitä suunnattomasti.
  • Olen reissannut eri puolilla Suomea. Kotimaamme on kaunis ja olen nauttinut erityisen paljon ihanista maisemista.
  • Olen kävellyt retkeilyreiteillä, katsellut ja ihastellut erilaisia maisemia, järviä, metsää, suota, tunturia. Olen kuunnellut, haistellut ja maistellut luontoa. Näitä luontohetkiä on useampi ja ison osan niistä olen saanut nauttia samalla hyvästä seurasta.
  • Olen nähnyt rakkaita läheisiäni, itselleni kaikkein tärkeimpiä ihmisiä ja viettänyt heidän kanssaan hyvää aikaa. Kiitollinen <3 li="">
  • Olen saanut syödä herkullisia, minulle kyläpaikoissa tarjoiltua ruokia ja leivonnaisia. Olen myös saanut nauttia näiden majapaikkojen edes hieman viileämmistä sisätiloista.
  • Olen lukenut useammankin dekkarin ja nauttinut tarinoista.
  • Töissä on ollut rauhallista ja enimmäkseen mukavaa eli ei ole ollut ylimääräisiä paineita sieltäkään suunnalta.
Lista näyttää yllättävän lyhyeltä, mutta jokainen kohta sisältää paljon hyvää, useampia hyviä hetkiä. Toivottavasti teillä lukijoilla on ollut myös hyvä kesä! Nautitaan vielä siitä, mitä on jäljellä.

3 comments:

Between said...

Lista ei ole ollenkaan lyhyt, sillä jokaisen kohdan sisältö ja merkitys on laaja. Kuulostaa todella hyvältä ja antoisalta kesältä.

Huopalintu said...

Kiva, että kesäsi on sisältänyt noin paljon hienoja asioita, olet niistä varmasti kiitollinen. Minulla on ollut rankka kesä töiden parissa, mutta olen ollut kiitollinen työpaikasta ja monesta hyvästä asiasta siihen liittyen. Kesästä en ole ehtinyt paljon nauttimaan, mutta olen sopeutunut asiaan.

Nan said...

Between: Saan kyllä olla kiitollinen hyvästä kesästä :)


Huopalintu: tässä kesässä on ollut paljon hyvää :) Työpaikasta on kyllä syytä olla kiitollinen. Toki on harmillista, että työt ovat vieneet niin paljon aikaasi, että et ole ehtinyt kesästä paljon nauttia. Onneksi on pitkät valoisat päivät ja viikonloput! Kyllä niitä kesiä tulee vielä, jolloin ehdit nauttia kesästä enemmän. Minulla viime kesä oli työntäyteinen ja rankka, joten siihen peilaten tämä kesä on ollut tosi kiva.


Nautitaan vielä jäljellä olevasta kesästä, ihanaa kesän jatkoa!