Friday, October 30, 2009

Vetelehtimisestä toimintaan

Minulla on muutaman viime viikon ajan ollut ihmeen energinen olo. Virtaa riittäisi tehdä, vaikka mitä! Se tuntuu hyvin omituiselta... En ole kuitenkaan nukkunut mitenkään erityisen pitkään ja hartaasti, joten se ei voi vaikuttaa asiaan. Jotain muuta on siis muuttunut... mitä? En oikein haluaisi vielä hehkuttaa, että kiva, kun on parempi olo, vaan odotella vielä muutaman kuukauden ja katsoa, kestääkö tämä. Yleensähän tähän aikaan vuodesta olen aika naatti.

Mitä muutoksia olen siis nyt syksyn mittaan tehnyt elämässäni? Näitä:
- Päivärytmin muutos, josta kirjoitin aiemmin.
- Ruokavalion muuttaminen parempaan suuntaan (hitaasti, mutta varmasti).
- D-vitamiin ottaminen.
- Leppoisampi ote kaikkeen tekemiseen, eli olen tehnyt asioita silloin, kun se on tuntunut sujuvan parhaiten ja fiilis on otollinen (paitsi töissä täytyy tietysti käydä tiettyyn aikaan, halusi sitä tai ei).
- Olen tehnyt myös enemmän itseäni kiinnostavia ja innostavia asioita, vaikka aikaa ei muka olisi ollutkaan.
- Aikatauluttaminen siten, että leppoisa aikataulu ja suorittaminen on ollut mahdollista ja sikäli stressiä ei ole juuri ollut.
- Olen vähentänyt uutisten ja jatkuvan informaationvirran seuraamista.

Onhan minulla edelleen erinäisiä aika suuriakin asioita elämässäni, joita haluaisin muuttaa, mutta nyt minulla on tuntunut olevan energiaa tehdä ja miettiä asioita paremmalle tolalle. Se tuntuu hyvältä!

Sain aikaiseksi viedä eteenpäin muutama viikko sitten mainitsemaani asiaa ja sen osalta kaikki näyttää lupaavalta. Enemmän aikaa tehdä niitä asioita, joita itse haluankin tehdä - kyllä kiitos. Aikataulujen parempaa sovittelua - kyllä kiitos. Ai kun kiva :)

5 comments:

trina said...

Kiva kuulla positiivisia uutisia! Hyviä hetkiä viikonloppuusi!

Tilda said...

:) keskellä synkkää syksyä on ihanaa kuulla jonkun kertovan olevansa pirteä ja energinen, kaikkea hyvää sinulle! ajattelepas kun talven jälkeen alkaa kevätaurinko mojottaa, kuinka pirtsakka oletkaan silloin :)

Heikki said...

Tulee tuosta mieleen, että sinulla on nyt hyvä flow päällä. Liitelet purjelentokoneessa leppeässä tuulessa, kaikki alhaalla näkyvä on järjestyksessä, meteli kaukana. Löydät hyvän nousuvirtauksen, jonka avulla nouset uusiin korkeuksiin. Liidät seesteisen rauhaisasti kädet levollisesti puikoissa.

Ipo said...

Ihanaa, että olet saanut muokattua elämäntapojasi tomivampaan suuntaan! :)

Nan said...

Trina: kiitos :)


Tilda: kiitos, toivotaan, että noin kävisi! :) Energisyys on ihanaa, paljon hyviä energioita sinullekin!


Heikki: Ihanasti sanottu, kiitos. Hyvä flow - se on totta. Sellainen syntyy, kun saa tehtyä asioita... ja sen jälkeen saa tehtyä vielä lisää ja lisää, mutta kuitenkin niin, että ei suorita, pingota eikä stressaa, vaan asiat vain soljuvat eteenpäin, kuin itsestään. Liikkelle lähteminen on vaikeaa, mutta liikkeessä on helpompi pysyä :)


Ipo: joo, on kivaa :) Varsinkin, kun suunta on mieluinen ja luonnolliselta tuntuva :)