Wednesday, March 12, 2014

Hemmotteluilta

Joskus on hyvä idea pitää rentouttava hemmotteluilta ihan vain itselleen. Minulla tuollainen ihanuus oli eilen. Aloitin iltani joogalla, jota tykkään tehdä rentouttavan musiikin soidessa (on helpompi keskittyä itse asiaan ja lisäksi musiikki peittää naapureiden ääniä). Sen jälkeen oli ihanan rento ja rauhallinen olo.

Suihkun jälkeen laitoin hiuksiini kevyttä väriä ja kiedoin pyyhkeen pään ympärille. Levitin kasvoilleni kuorintavoidetta ja ajelin säärikarvani. Huuhdeltuani hiukseni levitin kosteusvoiteen kasvoilleni ja jaloilleni hitaasti ja nautinnollisesti sekä tein muitakin kauneudenhoitoon liittyviä askareita, joita en nyt tähän kuitenkaan raportoi sen enempää :)

Vielä ihan illan lopuksi katsoin kepeää ohjelmaa digiboksilta pilkottuja hedelmiä napostellen. Oli tosi hyvä ja rento mieli. En silti olisi osannut odottaa, että nukkuisin tosi hyvin, mutta niin vain pääsi käymään. Hemmotteluilta oli siis tosi kivaa ja se auttoi myös aiempaan huonoon nukkumiseeni. Nyt voin vain ihmetellä, miksi en ole pitänyt näitä useammin?

3 comments:

Helmi Nainen said...

Hyvältä kuulostaa! Suht pienellä saa itselleen hyvän ja hemmotellun olon ♥

nainen.kuvastimessa said...

Ihana hemmotteluilta ollut sinulla, tekisi terää minullekin....=) Ja hieno juttu, että hoidat itseäsi stressin keskellä, sait hyvän mielen ja unetkin.

Nan said...

Helmi: ei tuo paljon vaatinut ja lopputulos oli mainio, suosittelen <3


Nainen.kuvastimessa: kyllä itsensä hoitaminen kannattaa :) Vain itselleen tuollaisten pienten, kivojen juttujen järjestäminen tuntuu joskus vaikealta, mutta ehdottomasti kannattaa järjestää.