Tuesday, March 24, 2015

Töksähteleviä päiviä

Joskus tulee aikoja, jolloin mikään ei oikein suju suunnitellusti. Tuntuu siltä, että itselläni on juuri tällainen ajanjakso meneillään. Jos jotain suunnittelen, pieleen menee. Pienetkin asiat tökkäävät vastaan, aivan kuin yrittäisin puskea liian kovaan myrskytuuleen ja askeltakaan ei saa otettua. Olen viime viikkoina muuttanut suunnitelmiani moneen kertaan ja edelleen menee pieleen. Pitäisi kai vain antaa asioiden mennä tarttumatta niihin sen kummemmin. Hyväksyä, että nyt vain menee näin. Jättää pinnistely jollekin muulle.

En ylläty pienistäkään asioista, jotka eivät juuri nyt suju. Valitsen esimerkiksi kassajonoista sen hitaimman. Sää muuttuu joksikin ihan kummalliseksi juuri sillä hetkellä, kun sairastelun jälkeen vihdoin pääsisin kävelylle. Läppäri hidastelee liikaa juuri silloin, kun sitä kipeimmin tarvitsisin. Laitteita hajoaa ja yllättäviä menoja tulee juuri kun olen ajatellut, että pitää kiristää kukkaron nyörejä.

Kaiken todennäköisyyden mukaan jotain positiivistakin pitäisi tapahtua välillä. Sää ei voi aina olla huono ja laitteiden hajoaminen taukoaa hetkeksi ainakin siinä kohtaa, kun uusia on hankittu. Oletettavasti terveitä päiviä voisi olla edessä ja minulla on aikaa jonotella kassajonoissa. Joo, eiköhän tämä tästä vielä käänny.

4 comments:

Katja - Tässä ja Nyt said...

Seuraavaksi on sitten positiivisten asioiden vuoro :)

Anonymous said...

Yritäpä löytää noistakin ne positiiviset asiat... kuten että elämä yrittää osoittaa siulle, jotta nauti tästä hetkestä ja anna itsellesi aikaa.
Sitä vahvistat mitä ajattelet!

Kuukkeli

Kaarina said...

Hei!
Kääntyy se. :) Hyväksy tällainenkin ajanjakso jolloin ei kannata kauheasti puskea ja pinnistellä. Ota se muistutuksena, että sinulla on lupa ottaa lungimmin.

Kuuntele vaikka kevätlintujen laulua. Linnut eivät paljon sateesta tai läppärin hidasteluista perusta. Lintujen ponnekas iloisuus tarttuu ihmisiinkin. :)

Sinua odottaa haaste blogissani. Toivottavasti se veisi ajatukset muualle ja lopputulos toisi positiivisen mielen.

Nan said...

Katja: kiitos kannustuksestasi :) Vaikka tänään ei vielä ollut positiivisten asioiden vuoro, vielä sekin päivä tulee!


Kuukkeli: Kiitos kivoista sanoistasi! Olet tosi oikeassa tuolla, että "sitä vahvistat, mitä ajattelet". Olen huomannut, että tuo toimii... ja silti olen vahvistanut ikäviä asioita. Tuo olisikin tärkeää, että saisi tästäkin hetkestä kaiken irti ja samalla suoda aikaa itsellesi. Kyllä tämä tästä :)


Kaarina: kiitos positiivisista sanoistasi :) Olet oikeassa, kyllä niitä hyviä asioita on vielä tiedossa tulevaisuudessa. Tämä nyt on tällaista aikaa ja se nyt menee miten menee, ei se niin vakavaa kai ole. Kevät on kyllä ihanaa aikaa ja on kiehtovaa seurata sen etenemistä. Se ilahduttaa aidosti :) Kiitos kiinnostavasta haasteesta! Kuulostaa myös haastavalta, mutta erittäin hyödylliseltä. Toivottavasti saan sen toteutettua :)