Monday, December 31, 2018

Heihei vanha vuosi ja nyt valoa kohti!

Toivottavasti teillä oli hyvä joulun aika! Minä vietin sen läheisteni kanssa ja olen kiitollinen siitä. Sain nauttia hyvästä seurasta, lomailusta, hyvästä ruoasta, pitkistä kävelyistä, luonnosta, talvesta, kirjoista ja laiskottelusta. Unirytmi on pahasti vinksallaan ja edelleen jotenkin laiskottaa, mutta eiköhän tässä ruotuun pääse, kun arki alkaa.

Vaikka edelleen on pimeää, valoa kohti kulkeminen keventää henkisesti. En vielä ajattele, mitä kaikkea keväällä voikaan olla edessä, vaan olen päättämässä tätä vuotta, edelleen miettiväisessä ja paikallaan olevassa olotilassa. Mikä mielikuva minulle viime vuodesta jäi?

Viime vuoden isoja asioita ovat olleet kodin vaihtaminen, mukavat kesäaskareet, kammottava helle ja erilaisten tekemisten yritykset. Viimeisellä tarkoitan sitä, että yritin yhtä ja toista pienempää tai suurempaa asiaa saada toteutettua ja ne eivät onnistuneet. Esimerkiksi olin varma, että saisin opiskeltua tiettyjä asioita, mutta enpä saanut aikaiseksi. Kokonaisuudessaan vuosi on sellainen, että sinne se menee muiden vuosien joukkoon yhtenä.

Ensi vuodelta toivon toteutumisia eli että vuosi ei jäisi sarjaksi erilaisten tekemisten ja muiden asioiden yrityksiä, vaan asioita myös toteutuisi. Rauhallisin mielin eteenpäin.

Hyviä asioita, iloa ja onnea vuodelle 2019!



3 comments:

Huopalintu said...

Onnea ja kaikkea hyvää tulevaan vuoteen! Toivottavasti ei tule yhtä helteistä kesää...

Between said...

Toivottavasti uusi vuosi toteuttaa toiveesi. Oikein hyvää uutta vuotta sinulle!

Nan said...

Kiitos paljon :) Toivotaan tosiaan, että ensi kesä olisi sopivan lämmin :)