Wednesday, December 26, 2007

Loma arjen oravanpyörästä

Joulun paras puoli on se, että silloin saa hetken tauon arjen rutiineista. Minä olen ollut poissa kotoa, nukkunut ja syönyt hyvin, ulkoillut, lueskellut, katsellut telkkaria ja vain laiskotellut. Tämä tekee ihan käsittämättömän hyvää minun kaltaiselleni murehtijalle ja stressaajalle!

On ihanaa, kun ei väsytä ja uuvuta. On ihanaa, kun ei tarvitse herätä aikaisin ja mennä töihin. On ihanaa, kun voin vain syventyä kirjaan ja ei tarvitse katsoa kelloa. On ihanaa, kun ajattelunikin selvästi terävöityy, kun unenpuute ja stressi irroittavat otteensa. Tältäkö rentoutuminen tuntuikin?! Miksi en yleensä osaa tätä?!

4 comments:

Ipomoea said...

Kiitos joulutoivotuksista! :) Mukavaa, että sä olet saanut jouluna levähtää!

Mulla on ollut aika kiireistä - työ- yms. asiat meinaa tupata mukaan pyhäpäiviinkin, halusi tai ei. Ensi vuonna taidan paeta jonnekin muille maille jouluksi, josko sitten saisin olla rauhassa...

Onnekasta vuoden vaihdetta sulle! :)

Nan said...

Kiitos :) Ikävä kuulla, että sinulla kiirettä riittää pyhinäkin.

Onnekasta vuoden vaihtumista sinullekin! :)

mari said...

Tätä samaa mietin minäkin joululomalla ollessani. Miksi ajatukset ovat aina lomalla paljon kirkkaampia ja olo toiveikkaampi, ja miksen pysty siihen normaalisti, edes viikonloppuisin? Stressaanko työtäni tosiaan niin paljon, että en pysty lepäämään tarpeeksi kahden päivän aikana? Tähän pitäisi kyllä löytää muutos, onhan tätä työsarkaa vielä monta, monta vuotta jäljellä ja arjestakin pitäisi pystyä nauttimaan.
Joka tapauksessa, hyvää uutta vuotta sinulle!

Nan said...

Kiitos Mari! Iloista uutta vuotta!

Työelämää on tiedossa näillä näkymin vielä hyvin pitkään, joten pitäisi tosiaan osata tehdä arjestakin tasapainoinen, jossa olisi hyvä olla. Inhottaa, kun arkeni ovat tosiaan jotenkin ahdistavia ja rasittavia, aikaakaan ei ole, vaikka töitä on normaalimäärä ja se on ihan kivaakin. Jotain pitäisi saada siis päässä napsautettua eri asentoon...