Sunday, August 02, 2009

Kaikkea sitä vielä kuuleekin...

... uuden naapurin suusta. Hänen kysymyksensä veti minut kutakuinkin sanattomaksi: "asutko yksin vai vanhempiesi kanssa?". Siis mitähän tuohon pitäisi vastata, kun en nyt kuitenkaan (kai) ihan niiiiiin nuorelta enää tässä iässä näytä. No, hän oli puhelias tapaus, joten sain ihan rauhassa miettiä vastauksiani, joita en kaikkia ehtinyt edes suustani ulos päästää.

3 comments:

Hehkuvainen said...

Jännittävä kysymys :D.

Olen taas vaihteeksi kotona ja yritän päästä kärryille siitä mitä blogimaailmassa tapahtuu.

Sinä olet taas kirjoittanut monista tärkeistä asioista tutulla hienolla tyylilläsi. Keskusteluakin on kovasti ollut, hienoa!

Toivon, että selkäkipuusi löytyy jokin parannus. On ihan mahdollista oireilla stressiperäisesti. Käy ihmeessä kiropraktikolla tai vastaavalla keskustelemassa asiasta, jos kipu ei lakkaa.

Ipo said...

Heh, mikä naapuri! :)

Hehkuvaisen kommentista johtui ajatus tuohon sun aiempaa postaukseen selkäkivusta. Mä kävisin sinuna ihan normilekurissa. Varmuuden vuoksi. Siis jossain vaiheessa, ei varmaan mitään kiirusta, ellei kipu käy sietämättömäksi.

Toivottavasti kuitenkin paranee ihan itsestään ja nopeasti! :)

Nan said...

Hehkuvainen: sinäpä olet reissannut paljon, tervetuloa takaisin! :) Joo, pitää tarkkailla tuota selän tilannetta, en ajatellut pelkästään kärsiä :)

Ipo: saatan käydäkin normilekurissa, jos tuo pahaksi äityy. Haittaahan tuo työskentelyäkin ihan selkeästi.

Kiitos teille ja kivaa viikon jatkoa! :)