Friday, February 05, 2010

Kuvahaaste

Pellon pientareella haastoi minut kuvahaasteeseen, kiitos siitä :) Haaste kuuluu siis seuraavasti:

1. Avaa neljäs kansio jossa säilytät valokuviasi
2. Valitse neljäs kuva kansiostasi ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

En olekaan juuri kuviani täällä esitellyt, mutta nyt mielenkiinnosta katsoin, millainen kuva on tuo neljännen kansion neljäs kuva. No, kaipa se on ihan esittelykelpoinen:


Törmäsin kuvan oravaan eräällä kävelylenkilläni viime kesänä. Se ilahdutti maanläheisyydellään ja muodollaan. Sitä pääsi myös kuvaamaan läheltä, kun se ei loikkinut heti karkuun. Nyt kuvaa katsellessani tulee hyvä mieli hyvistä muistoista ja lämpimästä kesästä.

Nyt pitäisi haastaa peräti neljä kanssablogaajaa tähän haasteeseen, mikä on kiperää, kun tämä on kiertänyt jo aika monella. Ovatko Hehkuvainen ja Trina jo osallistuneet tähän? Tuossahan on jo neljä, eikö olekin?

4 comments:

Hehkuvainen said...

Olen osallistunut vuosi sitten :).

trina said...

Olen jo osallistunut, mutta kiitos haasteesta silti. Kivan oravan olet kesällä bongannut, tuollaisista patsaista tulee hyvä fiilis.

Pellon pientareella said...

Hauska kuva, kiitos :). Pitäisköhän munkin ottaa esiin mun moottorisaha ja alkaa taiteilla... Ehkä ei sittenkään, se vaatisi varmaan "vähän" enemmän kokemusta sahan käytöstä.

Nan said...

Hehkuvainen ja Trina: niinpä niin, taisi olla jo vanha haaste :)


Pellon pientareella: Tuollaiset "taideteokset" ovat kyllä aivan ihania, pidän noista valtavasti! Osaisipa tosiaan itse tehdä tuollaisia :) Kyllä sen sahan käytönkin voi oppia, kun harjoittelee ;)