Sunday, February 21, 2010

Sisäinen shoppailija nostaa päätään! - viikko 42

Lisääntynyt aika on suorastaan turmiollista. Ainakin mitä omiin ekologisiin ja ostosvastaisiin periaatteisiini tulee. Ajattelin ihan vain kävellä ja katsella kirppareilla ja ekokaupassa tutkailemassa tavaroita ja vaatteita - siis vain katsella. Kotiini kuitenkin kantautui mukanani neljä vaatetta, yksi kassi ja idätysastia, muut siis käytettyä paitsi tuo idätysastia.

Onnistuin kuitenkin jossakin: jostain syystä kirpputorin pöydät suorastaan notkuivat aivan ihanista hameista, jotka olivat vieläpä omaa kokoani, mutta sain rajoitettua itseäni siten, että en ostanut niitä kaikkia. Ostin vain (?) kolme hametta, joissa uskon olevan ihan riittävästi lähiajoille.

Täytyy kyllä tunnustaa, että sain mielihyvää ostoksistani, ymmärrän nyt jopa niitä, jotka etsivät jatkuvasti mielihyvää uusista romppeista. Kaikki ostokseni olivat kuitenkin erittäin toivottuja ja varmasti käyttöön tulevia (ensimmäinen itusatskikin on jo syöty ja toinen tuloillaan).

Tämän viikon romuprojektipoistojani onkin siis aika monta, mutta onneksi vaatekaapissani on vielä paljon karsimista. Vaatteita vastaan laitan keräykseen neljä paitaani, idätysastiasta ja laukusta poistan kaksi vyötäni, kun en keksinyt keittiöstäni poistettavaa. Lisäksi viikottaiseksi kahdeksi romuprojektipoistoikseni valitsen kaksi pientä huivia. Huh, kieltämättä tulee parempi olo, kun tavaraa ei tule vain sisään, vaan sitä menee poiskin.

4 comments:

Ipo said...

Heh, mulle on käyny ihan samoin, kun on ollu vapaa aikaa: olen todella, todella erittäin pitkästä aikaa shoppaillut siten että siitä on ollut mulle jotain iloakin. (Ja tehnyt aika hyviä hankintoja, kun on ollut aikaa kierrellä ja puntaroida vaihtoehtoja.)

Mirka said...

Hei, Löysin blogisi Pellon pientareella-blogin kautta. En ole ehtinyt tutustua kaikkeen vielä kuin sieltä täältä, mutta palaan varmasti uudelleen. Olet pohtinut paljolti samoja asioita, kuin minäkin ja uskon löytäväni täältä myös paljon uusia näkökulmia. Toivottavasti ei haittaa, jos lisään blogisi omaan sivupalkkiini, että pysyn paremmin ajantasalla.

MistyJ said...

Tuttua on täälläkin tuo shoppailu, mutta onneksi tuo on nykyisin rajoittunut aika vähään ja tällä hetkellä olen enempikin raahannut vaatetta ym. rojua pois. Kiltti minä =0)
Mutta onhan nuo kirpparit välillä sellaisia aarreaittoja, ettei tosikaan!

En olekaan aikoihin kerennyt kunnolla blogeissa kiertelemään mutta nyt taas on hieman aikaa siihenkin.

Jouduin tuossa vaihtamaan blogini osoitetta ja nimeä mutta tän kommentin kautta sinne halutessasi löydät...

Oikein hyvää viikon jatkoa!

Terkuin Ex-Mistyn maailman MistyJ

Nan said...

Ipo: ajan kanssa ostoksista voi ehkä hieman nauttiakin, jos ostospaikka on mieluinen (ja ei-ruuhkainen). On mukava myös löytää jotain, kun ei ole pakko. Yksi ikävimmistä asioista on töiden jälkeen juosta kaupoissa jotain tiettyä etsien.Mirka: tervetuloa :) Mukava kuulla, että olet tykännyt lukea jaarittelujani :) Tulen tutustumaan myös blogiisi.. :)MistyJ: kirpparit ovat kyllä välillä oikeita aarreaittoja! Minullakin jäi monta löytöä ostamatta... Kiitos tiedostasi tuosta blogisi vaihdosta.


--
Hyvää viikon jatkoa teille!