Tuesday, October 15, 2013

Minilomalla

Pääsin minilomalle juuri oikeaan aikaan: arkiasiat alkoivat pursuta korvista jo siinä määrin, että seuraava askel olisi ollut vastaantulijoille raivoaminen. Se jäi onneksi välistä. Oi sitä onnea ja autuutta, kun tenttikirjat jäivät kauas taakse!

Lomani piti sisällään runsaasti ulkoilua. Sen myötä keräsin muutaman litran karpaloita ihanalla suolla sekä näin tähtiä, tinttejä, tikan, pirteitä pyrstötiaisia, kuukkelin, teeriä ja hirven. Luin viittä eri kirjaa, saunoin joka ilta, söin hyvin ja nukuin makeasti. Täydellinen loma, sanoisin. En voisi vaatia mitään muuta. Nuo päivät olivat onnea ja vieläkin lämmin muisto <3 p="">

3 comments:

between said...

Aika yksinkertaisista asioista ihmisen onni syntyy. Emme vain arjen kiireissä niitä huomaa. Mukavaa, että pääsit hetkeksi irti oravanpyörästä tankkaamaan onnea!

Anonymous said...

Ihanaa, olen iloinen puolestasi! Kaikkia noita onnen ja ilon hippusia satakoon päiviisi sittenkin kun syysmyrkyt myräköivät. Se on ihanaa, kun voi kokemansa jälkeenkin palata onnen hetkiin ja kokea onnea uudestaan, tässä ja nyt.

Nan said...

Between: olen viime vuosien aikana saanut kiinni itselleni tärkeistä asioista (siis tiedostanut ne) ja nyt huomannut, miten onni kumpuaa niiden toteuttamisesta. Yksinkertainen on ihanaa :) Loma teki hyvää :) Ihanaa syksyn jatkoa!


Anonyymi: mukava kuulla, kiitos :) Otin lomallani hieman kuviakin, joten niitä on ihanaa katsella syksyn pimeydessä ja muistaa onni ja ilo :) Ihanaa syksyn jatkoa!