Monday, April 12, 2010

Pikaisia musiikkipoistoja - viikko 49

Romuprojektipoistot lipsahtivat taas seuraavan viikon puolelle, joten tällä kertaa valitsen vain pikaiset poistot.

Kai se niinkin alkaa olla, että CD-levyjen merkitys alkaa vähentyä. Minä haluan omistaa enää vain ne kaikkein tärkeimmät levyt konkreettisessa muodossa, musiikkia voi muuten kuunnella esimerkiksi Spotifyn kautta. Kaipa tämä suuntaus on ympäristönkin kannalta hyvä vaihtoehto, kun musiikkia ei tarvitse enää tehdä materiaksi. En voi kyllä muuta kuin kehua Spotifya: siellä on valtava valikoima musiikkia tarjolla ihan ilmaiseksi kuunneltavaksi, kunhan sietää ajoittain tulevia mainoksia! Ja minähän siedän.

Viikon poistot ovat siis kaksi CD-levyä.

3 comments:

Hehkuvainen said...

Minä olen myös Spotifyn tyytyväinen käyttäjä. Eihän siellä ihan kaikkea lempimusaa ole, mutta niin paljon kaikkea kuitenkin ettei ole pelkoa siitä että kuunneltava musiikki loppuisi kesken. Oma levyhyllyni on pysynyt hyvin vakiokokoisena jo pitkään, olen ehkä ostanut viimeisen viiden vuoden aikana levyn per vuosi.

trina said...

Täälläkin hehkutellaan Spotifyn puolesta :) Tosin havahduin jokin aika sitten, että nykyään minulla ei ole minkään sortin äänilähdettä päällä. Olen huomaamattani tykästynyt hiljaisuuteen. En tiedä onko osasyynä korvatulehduksen aikaansaama väliaikainen kuulonmenetys toisesta korvasta vai kaipaanko vaan rauhaa. Ihmisellä näköjään on erilaisia kausia ja ihan kiva jos ne tulevat luonnostaan. Hyvä musiikki kyllä rentouttaa.

Nan said...

Hehkuvainen: se juuri onkin hyvä, että musiikki ei lopu kesken ja samalla on helppo mahdollisuus löytää paljon uutta hyvää musiikkia! :) Pysyy kirjahyllykin tyhjempänä.Trina: eiköhän jokainen meistä kaipaa välillä rauhaa, minullakin on nyt ollut "hiljaisempi" kausi, eli en ole kuunnellut paljon musiikkia, vaan ollut hiljaisuudessa. Se tekee hyvää. Hyvä musiikki tekee monenlaisia asioita mielelle riippuen musiikista: rauhoittaa, energisoi, lohduttaa ja kannustaa. Se on hämmästyttävää :) Kyllähän luonnollisia rytmejään kannattaa seurata :)