Saturday, May 15, 2010

Auringossa

Olin eilen kunnolla auringossa ensimmäistä kertaa tänä kesänä. En silti kuitenkaan varsinaisesti ottanut aurinkoa, vaan olin ulkona vasta siinä vaiheessa, kun pahin paiste oli jo hieman laantunut. Se tuntui tekevän hyvää, vaikka samalla kuumuus ja paiste väsyttävätkin, mutta onneksi vain terveellä tavalla.

Ulkoilua täytynee harrastaa tulevinakin päivinä ahkerasti. Asuntoni lämpenee paisteessa kammottaviin lukemiin, joten kotona oleminen ei ole oikein vaihtoehto - ja kuka toisaalta haluaakaan istua sisällä, kun ulkonakin voi kerrankin olla?!

Ulkoiluani hieman hillitsee siitepölypallerohirviöt, joista kehoni ei tänä vuonna näytä oikein pitävän. Olen ihmeissäni: monta vuotta allergiani on pysynyt aisoissa, joten mikä tänä vuonna on muuttunut siten, että silmäni vuotavat ja aivastelen ketjussa? En ymmärrä. Täytyy käydä apteekissa, jotta en raavi silmiäni pahaan kuntoon.

Minulla on nyt ollut aika kiva fiilis ja väsymyskin on pysynyt aisoissa. Mieli on positiivisen odottavainen ja luottavainen. On mukavaa, kun on tiedossa kivoja askareita ja aktiviteetteja eikä arkikaan juuri nyt uuvuta. Nautin tästä hetkestä, koska tämä hetki on hyvä. Tuleva näyttää uhkaavalta, mutta koska se on tulevaa (ehkä tai sitten ei), en mieti sitä nyt liikaa.

Ulkoilkaa hyvät ihmiset! :)

4 comments:

Pellon pientareella said...

Kiva kuulla, että vointi on hyvä :). On tuo aurinko aika rankkaa, pari kertaa ollut naama ihan punainen hetken, liekö sitten myös mäkikuismasta? Mutta ei valiteta siis, pitää yrittää liikkua aamusta tai illalla. Katsohan tämä linkki ruoasta ja allergiasta, mielenkiintoista: http://raakaruoka.com/category/allergiat/. Varmaan onkin tuttu blogi sulle?

MistyJ said...

Toivottavasti allergiaoireet asettuu mahdollisimman pian!
Itse rakastan kesää ja sen mukanaan tuomaa aurinkoa ja lämpöä. Jotenkin aina herään sellaisesta alivireisestä horroksesta kevään ja kesän myötä.
No, en nytkään mikään pirteyden huippu ole tämän jatkuvan väsymyksen kanssa mutta kuitenkin voin paremmin!
Toivottavasti sinullakin vointi jatkuu mahdollisimman hyvänä!

Haleja!

Roskis said...

Itsellänikin on harvinaisen rajut allergiaoireet tänä vuonna. Ehkä tuo äkillinen lämpöaalto vaikuttaa ja ilmassa on tosi tosi tosipaljon siitepölyä.

Nan said...

Pellon pientareella: on kyllä mukavaa, kun vointi paranee, tosin pienetkin vastoinkäymiset horjuttavat sitä edelleen ihan liikaa :( Minä en ole saanut mäkikuismasta mitään oireita auringossa, voisikohan sinulla nuo oireesi johtua siitä? No, ehkä se tasoittuu, kun kesä etenee. Kiitos blogivinkistä, tuo ei ollutkaan tuttu blogi minulle. Nyt on kai monilla ollut ärhäkkä allergiakauden alku ja itse toivon, että minulla tuo alku riittäisi eli että oireet loppuisivat. Juuri nyt oireita ei ole, joten toivon parasta.MistyJ: kiitos, allergiaoireet ovat jo helpottaneet, ainakin toistaiseksi :) Mukava kuulla, että sinäkin voit paremmin! Kyllähän kevät ja kesä tuo pirteyttä. Minulla ainakin lomien läheisyys ja lomat auttavat paljon - syksy onkin sitten pelkkää oravanpyörää ja ankeutta, kun lomiinkin on iäisyys. Toivottavasti sinullakin olo jatkuu hyvänä! Kaikkea kivaa :)Roskis: luulen myös, että tuo yhtäkkiä tullut lämpöaalto on jotenkin ryöpsähdyttänyt kerralla koivukauden alulle. Usein on ollut vielä tuulistakin, mikä on pahentanut tilannetta. Toivottavasti pian helpottaisi!