Tuesday, May 04, 2010

Lampusta luopumisen vaikeus - viikko 52

Viime viikon romuprojektipäivitykseni on auttamattomasti myöhässä. Tuumin pitkään, että mitä poistaisinkaan tällä kertaa... ja päädyin lattiallani jo pitkään lojuneeseen yöpöydän lamppuun.

Minun on vaikea luopua lampustani, koska se on ollut minulla tosi pitkään. Vanhoihin tavaroihin syntyy helposti jonkinlainen tunneside, joten niistä on erityisen vaikea luopua, vaikka se järkevää olisikin. Lamppunikin on rikki, vaikka ehkä korjattavissa. Se pitäisi liimata, mutta en tiedä, pitäisikö liima lampun korkeissa lämpötiloissa.

Periaatteessa kannatan korjaamista, mutta toisaalta minulla on jo toinenkin yöpöydänlamppu. Lisäksi vanhan lamppuni varjostin on huono: se ei pysy helposti paikallaan ja on näköjään hieman sulanut joskus muinoin, kun se on liukunut pois paikaltaan. Ehkä on siis turvallisempaakin luopua lampusta. (Yritän nyt taas selitellä, kun taas kerran luopuminen on minulle vaikeaa.)

Tämän viikon (tai siis viime) toiseksi poistoksi valitsin liian lyhyen t-paidan. En (enää) pidä siitä, että paita ei ole riittävän pitkä. Nuorempanahan nuo olivat juuri niitä haluttuja, mutta ehkäpä minullekin on tullut nyt "riittävästi" ikää...

No comments: