Friday, October 12, 2007

Kehu päivässä

Nappasin Mymskän blogista projektin 'Kehu päivässä'. Kiitos ideasta! Nyt kun minulla on monestakin syystä kurja olo, ja hyvien puolien näkeminen itsessäni on hankalaa, minulle tekee hyvää alkaa miettiä itsessäni olevia positiivisia puolia. Nyt voisinkin sitten listata kehuja itsestäni, en joka päivä, mutta sen mukaan, mikä tuntuu hyvältä, ja jatkan projektia niin kauan kuin kiinnostaa.

Ensimmäisen kehun keksiminen olikin (nyt jo!) yllättävän vaikeaa. Olkoon se nyt kuitenkin vaikka sellainen, että olen onnistunut ihan hienosti työelämässä.

5 comments:

Mymskä said...

Tuohan on ihan loistava kehu!

Itsensä kehuminen on kamalan vaikeaa, mutta elän siinä toivossa, että harjoittelemalla sen taidon oppii ;)

Henri said...

Mie voin kehua siuta. Mie nautin siun juttujen lukemisesta, tulee sellainen olo, ettei ehkä olekaan omien ajatuksien kanssa ihan yksin. Toivottavasti jaksat jatkaa kirjoittamista myös jatkossa =)

Nan said...

Mymskä: uskon myös tuohon, että harjoittelemalla oppii! Nyt on kyllä vielä vaikeaa... tuo kehuni tuosta työelämä-asiasta tuntuu jotenkin niin epämääräiseltä; joku voisi olla eri mieltä tilanteestani.

Henri: kiitos kommentistasi *punastuu* Ihmetyttää, miten joku voi jaksaa lukea jorinoitani, mutta mikäs siinä :)

Mari said...

Samaa mieltä henrin kanssa. Se on tosiaan ison kehun aihe, että kirjoitat tätä blogia ja rohkeasti jaat ajatuksiasi muiden kanssa.

Nan said...

Kiitos Mari :) Kiitos kehustasi ja kannustuksestasi. Oikein hämmennyn, miten kilttejä minulle nyt ollaan :)