Tuesday, August 26, 2008

Mystistä

Kuuntelin eilen musiikkia "aika" kovalla tehdessäni kotiaskareita. Jossain vaiheessa aloin ajatella hieman naapureitani ja omia korvianikin ja mietin, että voisihan tuon pauhaamisen (kotiaskareet vaativat reipasta musiikkia) hiljaisemmallekin laittaa. En kuitenkaan tehnyt mitään, vaan istahdin alas mutustamaan leipää.

Hetken päästä musiikki meni hiljemmalle ja ehdin nähdä stereoissani tekstin volume ja säädetyn arvon. Tuijotin näkyä ällistyneenä ja etsin kaukosäätimen ajatuksenani se, että jos se on jossain painon alla. Ei ollut. Istuin taas alas ja sama volumen hiljeneminen tapahtui uudelleen. Tuli "hieman" aavemainen olo. Mystistä, kaikkea sitä tapahtuukin.

3 comments:

Ipo said...

Jos se sun stalkkaava neighbour on jotenkin säätänyt oman kaukosäätimensä samalla taajuudelle sun sterkkojen kanssa... Huuh.

Mä inhoon / kammoon kaikkia outoja ilmiöitä. (Joskus osunut omallekin kohdalle.)

Nan said...

Minäkin mietin tuota, että jos jollakin naapurillani on jotenkin kaukosäädin samalla taajuudella... mutta tuota on jotenkin vaikea käsittää, kun noissa stereoissa täytyy kuitenkin aika tarkkaa osoittaa etupaneelia, jotta jotain tapahtuu. Omituista.

Minustakin tuo tapaus tuntui kammottavalta, kun se oli niin outo. Toivottavasti (?) kyse oli jonkinlaisesta toimintahäiriöstä sterkoissa :\

ipo said...

Toivottavasti kyse oli tosiaan teknisestä häiriöstä, joka ei toistu!