Friday, February 13, 2009

Vihdoin viikonloppu! Uuvuttaa...

Tämä viikko on ollut ihan ääriuuvuttava. Työelämä on puristanut viimeisetkin mehut minusta ja näin perjantai-iltana minusta ei ole paljon jäljellä... Tuntuu kuin pääni olisi mennyt jo levolle ja vain kehoni liikuskelee paikasta toiseen. Olossani ei ole oikein ajatusta ja asioiden tajua, on vain harvinaisen tyhjä pää, pieni vilutus ja raskas hengitys.

Kävin töiden jälkeen kaupassa. Kerättyäni muutaman ostoksen koriini raahustin kohti kassoja reppuani kaiveskellen ja hätkähdin: lompakkoni on jäänyt töihin! Olin ihan ääriharmissani ja tuskastunut ajatuksesta, että en saa ostettua yhtään mitään ja kaiken lisäksi minun pitää raahautua takaisin töihin hakemaan lompakkoni. Olin niin uupunut, että teki mieli parkua ääneen.

Yllätykseni olikin suuri, kun löysin lompakkoni koristani. En todellakaan muistanut laittaneeni sitä siihen. Tällaisella päällä tämä ilta on siis mennyt ja menee. Vähän uuvuttaa. Onneksi on perjantai.

6 comments:

Kyösti said...

Vaikka perjantai meni miten meni niin älä anna sen vaikuttaa lauantaihin.

Tsemppiä!

ipo said...

Todellakin; onneks on perjantai.

Hyvää viikonloppua! Karista arki harteiltasi!

Yvioon said...

Tuo on vähän liiankin tuttua mulle. Tuntuu, että eilen olin niin puhki, etten saanut levättyä vaan jäin ylikierroksille. Työelämä vie todellakin viimeisetkin mehut, huh.

Parempaa lauantaita ja sunnuntaita. Ja kivaa ystävänpäivää.

Hehkuvainen said...

Ei ole kiva fiilis, ei :/. Olen jotenkin ihmeellisesti saanut itseni samankaltaiseen tilaan. Tein toscakakkua ja kesken vispaamisen meinasin pillahtaa itkuun kun tuli sellainen olo että ei vaan jaksa, tämä ei valmistu, tästä ei tule mitään, byhyy. Ihan pimeä olo.

No, aion mennä kuumaan kylpyyn rentoutumaan. Toivottavasti olet löytänyt löysän viikonloppuvaihteen ja pääset nautiskelemaan olostasi :).

Nan said...

Kiitos teille kaikille :) Olen karistellut arkea tänään oikein urakalla, pitkällä hiihtolenkillä ja kokkaamalla. Kivaa on ollut, vaikka sekin on tuntunut jotenkin rasittavalta... omituista. No, ehkä yksi vapaapäivä ei vielä riitä.

Hehkuvainen: kummallista, miten tuollaiseen fiilikseen voi päästä tekemällä monenkinlaisia asioita, ei siihen välttämättä työelämää tarvita :) Toivottavasti tuli hyvä kakku :)

Hehkuvainen said...

Oikein hyvä siitä tuli ^_^.