Saturday, May 09, 2009

Romuprojektin helppoakin helpompi alku - viikko 1

Viikonloppu on tuntunut aika miellyttävältä tähän mennessä. On mukavaa, kun ei tarvitse olla töissä, vaan voi tehdä ihan mitä itse haluaa... siispä olen hieman siivonnut! Ja ei, en nauti siivouksesta, mutta kun sopivassa määrin järjestelee paikkoja, joiden järjestelyä on jo miettinyt pitkään, niin lopputulos ilahduttaa suuresti.

Aloitin myös romuprojektini naureskellen itselleni. Löysin nimittäin kaksi (mitä ne nyt ovat) auton puhdistusharjaa, siis sellaisia, joissa on harja toisessa päässä ja toisella päällä voi raaputtaa jäät tuulilasista. Ei asia olisi muuten huvittava, mutta kun minulla ei edes ole autoa. Mitähän olen oikein kuvitellut noilla harjoilla tekeväni?! No, nyt en ainakaan tee niillä mitään, kun pois ne heitin.

Olisi kai tärkeää tiedostaa, mitä oikeasti saattaa joskus käyttää ja mitä ei. Minä en oikein tunnista, vaan kuvittelen käyttäväni mitä kummallisempia tavaroita "vielä joskus". Kyllähän minäkin autoharjaa saatan joskus tarvita, mutta todennäköisemmin en - ja saahan noita ilmaiseksikin joistain paikoista, jos aivan hillitön tarve moiseen tulee. Nyt on kuitenkin hyvä olla ilman.

4 comments:

Hehkuvainen said...

Hyvä sinä! :D Minäkin siivoilin tänään, kävin vähän läpi kellarin tavaroita. Ja niin vain löytyi iso kassillinen ihan suorilta poisheitettävää. Miksi nekin tavarat on säästetty, tiedä häntä. Mutta tuntuu hyvältä heittää ne pois :).

Nan said...

Hyvä hyvä :) En tiedä, miksi vanhasta ja turhasta luopuminen tuntuukin niin hyvältä :) Minulla on vielä varaston siivoaminen täysin edessä, huh sitä urakkaa.

ipo said...

Plaah, mun pitäis siivota - tänä iltana ois aikaa. Mutku ei huvita. Mikä neuvoksi?

Nan said...

Ipo: minusta ei kannata siivota, jos mieli haraa kovastikin vastaan :D Tai sitten kompromissi voi olla hyvä ratkaisu, eli siivoaa vähän jotain vähemmän vastenmielistä ja sitten huilii lopun ajasta :)