Sunday, February 03, 2008

Rohkeus kannattaa

Tein eilen jotain sellaista, jota olisin vielä jokin aika sitten jännittänyt kovasti. Kyseessä oli eräänlainen kurssi, jolla oli mukana jonkin verran minulle outoja ihmisiä. Olen tosi iloinen, että menin paikalle, koska ensinnäkin opin hyödyllisiä asioita ja toisekseen paikalla oli mukava olla. Oloni tuntui luontevalta enkä kokenut olevani sosiaalisesti huono, kuten yleensä, vaan tunsin olevani oma itseni. Oli uskomatonta tuntea olevansa sujut itsensä kanssa, tuntea hyväksyntää itseäni kohtaan sen sijaan, että olisin koko ajan piiskannut itseäni olemaan parempi.

Tällaisia onnistumisen kokemuksia kun saisin lisää, niin olisi ihan uskomattoman huimaa! Minustahan kuoriutuu kohta oikea seurapiirikuningatar tällä vauhdilla! Tai no, jos nyt odottaisi ensin seuraavaa sosiaalista tilannetta...

Muuten viikonloppu on mennyt ihan mukavasti, mutta en ole voinut fyysisesti kovinkaan hyvin. Eilen melkein pyörryin ensimmäistä kertaa elämässäni ja se oli kamala kokemus. On inhaa tuntea veren pakenevan päästä, silmissä sumenevan, pahoinvoinnin lisääntyvän, kun yrittää seisoa seinään nojaten. Kauhua lisää olon tasainen paheneminen, kun ei tiedä, mihin se voi johtaa. Onneksi nopea istahtaminen lattialle vei olon tällä kertaa pois. Olen kuitenkin tuonkin jälkeen tuntenut pahoinvointia, heikotusta ja huimausta, mikä huolestuttaa minua. Mistähän tämä olo oikein kertoo.

3 comments:

Ipo said...

Onnittelut rohkeudesta! :)

Tohon pyörrytysasiaan & heikkoon oloon: käypä lääkärissä. Jospa sulla on vaikka alhainen hemoglobiini tms.?

Nan said...

Kiitos Ipo :) Tuo rohkeuden lisääminen on varmaankin hyvä päätös, kunhan saa nyt pidettyä sitä yllä :)

Minulla on taipumusta alhaiseen hemoglobiiniin... ja lisäksi verenpaineenikin on joskus ollut alhainen, joten tuo huono olo voi johtua jommasta kummasta noista. Nyt voin kuitenkin hieman paremmin, joten katsellaan... jos tuo huono olo kuitenkin palaa, marssin lääkärin puheille.

ipo said...

Kiva, että olet voinut paremmin fyysisesti. (Paitsi ollut ilmeisesti tosi väsynyt, päätellen uudemmasta postauksestasi.) Toivottavasti heikotus-oireet olivat ohimeneviä!