Sunday, March 14, 2010

Juhlavaatteita... vai arkivaatteita? - viikko 45

Minulla on olemattoman vähän juhlavaatteita. Olisiko jokin mekko ja sitten pari sellaista hametta, joita voisi kuvitella pitävänsä juhlissa juhlavan paidan kanssa (yhtä lailla ne käyvät arkihameiksi). Toisaalta en ole kyllä moneen vuoteen käynyt juhlissa jotain satunnaisia pikkujouluja lukuunottamatta, joten en välitä asiasta. Ostan juhlavaatteen, jos joskus menen juhliin, eli tuskinpa lähiaikoina. Surenko juhlatonta elämääni? No, enpä oikeastaan. Tärkeämpää on/olisi kiva arki ja mukavat tekemiset.

Kaapissani on pyörinyt jo vuosia käyttämättömänä ollut kaksiosainen jonkinlainen juhla-asu. Tai oikeastaan se taitaisi sopia parhaiten baari-iltaan. On jotenkin surullista, että sille ei ole käyttöä ja tuskin minä sille käyttöä löydänkään, kun se on väärän värinen minulle ja muutenkin sellainen, jota en tarvitse. Pitkällisen harkinnan jälkeen olen päättänyt laittaa sen tämän viikon romuprojektipoistokseni, kirpparille siis.

Joskus olisi kyllä mukava laittautua oikein nätiksi, siis sellaisella itselleni sopivalla tavalla. Jollain tavalla ammentaa kivasta ulkoasusta itsetuntoa askareisiin. Minusta tuntuu mukavalta nyt se, että jaksan taas panostaa itseeni, ulkoasuuni. Pieni panostaminen piristää, mutta ei silti vie paljon aikaa. Silti se panostus ja aika tuntuivat vielä muutama viikko sitten liian paljolta. Se on hämmentävää. Elämää ei saisi päästää tilaan, jossa voimat eivät riitä edes tällaisiin pieniin asioihin. Ei saa!

No comments: