Monday, March 29, 2010

Takkeja vuodelta ? - viikko 47

Minä luovun takeistani tosi harvoin. Ne tuntuvat kestävän nimittäin iäisyyden, joten mitäpä niitä poiskaan heittämään, hyviä takkeja. Mitä siitä, vaikka ne saattavatkin edustaa "hieman" vanhahtavaa muotia, nehän saattavat tulla vaikka pian uudelleen muotiin!

Silti, rajansa kaikella. Tämän viikon romuprojektipoistoikseni valitsen kaksi talvitakkiani. Toinen taitaa olla perua yläasteajoiltani ja toinen on sentään hieman uudempi, mutta kiertoon voisin ne laittaa. On erittäin epätodennäköistä, että sen mallisia ja värisiä vaatteita enää pitäisin, sentään joissain asioissa aika todellakin ajaa ohi. Toisen materiaalikin on jotain erittäin sähköistä ja keinotekoista.

Uusia, oikeasti kivoja takkeja on erittäin vaikea löytää, mikään ei oikein miellytä minua. Minulla siis onkin kaappi täynnä takkeja, joista pari on sellaisia, joita tykkään pitääkin. Muut - no, ehkä pidän niitä kerran tai pari vuodessa, yritän nimittäin opetella niistä tykkäämistä. Taitaa kuitenkin tuo tykkääminen olla jotain ihan muuta kuin opettelukysymys.

No comments: