Sunday, July 06, 2008

Puhdistusta

Välillä pitää huutaa, parkua, heitellä tavaroita (kenkiä tässä tapauksessa), surra, itkeä - eli käydä tunnustelemassa omia pelkojaan ihan oman mielensä pohjalla. Se puhdistaa, avaa silmiä vanhalle ja mahdolliselle uudelle. En eilisen kaltaisia päiviä kohdalleni enää toivo, mutta tokihan niitä tulee. Ne kuuluvat elämään. Sen tietäen jaksaa kuitenkin.

Nyt on puhdistuneempi olo. Tästä on hyvä aloittaa siivouspäivä.

5 comments:

Hehkuvainen said...

Toivottavasti tämä päivä on ollut parempi :).

Hassua, miten yksiin meillä sattui fiilikset. Eilinen oli ihan kamala. Ei kokonaisuudessaan, mutta se jotenkin huononi ihan käsittämättömään huonouteen asti. Päädyin parkumaan itseni uneen (ei hyvä, se näkyy ja tuntuu aamulla).

Tänään oli puhdistustarve: kävin kipittämässä hikilenkin ja sitten otin pitkän, lämpimän suihkun. Heti helpotti :).

Nan said...

Eilinen oli ihan hyvä päivä. Siivosin sitten melkein koko päivän, kun energiaa tuntui olevan vaikka muille jaksaisi. Moinen hetki kannattaa siis käyttää heti hyödyksi :)

Hassua tosiaan, miten meillä nuo fiilikset menikin noin samoin... ikävä kuulla lauantai-illastasi :( Kai noita vain väkisinkin tulee... mutta hyvä, että eilinen oli hyvä ja puhdistava päivä :)

Anonymous said...

Hmm. Mua vähän ihmetyttää: jos haluat ihmissuhteen, mikset esim. ala deittailla - noissa palveluissa on kuitenkin hyvin suuri määrä ihan vakavasti otettavia ihmisiä etsimässä oikeaa ihmissuhdetta. Olet kuitenkin pärjäävä ja kommunikaatiokykyinen ihminen: voit halutessasi alkaa pyrkiä asioihin, joita elämääsi haluat.
Terv. Maria

ipi said...

Sulle on jotain blogissani :)

Nan said...

Maria: Olet oikeassa. Minä itse asiassa pidän noita deittipalveluja tosi hyvinä eikä minulla ole niistä huonoja kokemuksia. Tosiasia on lisäksi se, että törmään (monistakin syistä) normaali elämässäni uusiin ihmisiin niin harvoin, että melkein ainoa tapa minulle löytää kumppani on deittipalvelut.

Toki siis kokeilen, sitten kun/jos ajankohta on oikea. Minä vain arkailen uusien ihmisten tapaamista aika paljon, mutta jos ensin kirjoittelee tovin, niin eiköhän se onnistu. Muutenkin kirjallinen ulosantini on huomattavasti paljon parempi kuin suullinen, joten tällainen lähestymistapa sopii minulle. Annanpahan lisäksi oikeampaa kuvaa itsestäni.

Ipi: voi kiitos :)