Saturday, July 05, 2008

Tukka hulmuten pyörällä!

Kävin eilen pyöräilemässä 2,5 tuntia pitäen vain pari juomataukoa. Innostuin enemmänkin kuin ajattelin - alunperin tarkoituksenani oli pysähtyä jonnekin oikein kunnon tauollekin, mutta vauhti ja tuuli hiuksissani viehättivät enemmän. Oli tosi kivaa!

Olisi mukavaa tutkia lähiseutuja pyörällä enemmänkin, joten täytyy varmaankin hankkia jotain karttoja (en kyllä yhtään tiedä, mitä ja mistä). En oikein uskalla lähteä kauemmas, jos en tunne ympäristöä lainkaan, vaikka tuskin täällä pelkoa eksymisestä juuri on.

Vielä mukavampaa olisi, jos olisi edes joskus seuraa. Yksin on toisinaan mukava mennä, mutta retkien tekeminen seurassa (eväät mukaan!) voisi olla joskus vielä hauskempaa. Mutta mistä löytää pyöräilyseuraa? Onkohan jotain nettipalstoja, joissa voisi huhuilla seuraa? En tosin tiedä, uskaltaisinko lähteä jonkun ihan tuntemattoman kanssa mihinkään ja mitään porukkaa (ainakaan tuntematonta) en erityisemmin kaipaa. Mutta jos olisi edes joku, jonka kanssa jakaa reissu ja samalla saisi edes jotain (henkistä) turvaa.

Eilen oli hyvä polkea aurinkolasit päässä, kun oli aurinkoista, mutta en tiedä miten ratkaisisin pilvisinä päivinä ötököiden silmiin lentämisen tuoman ongelman. En tiedä, mikä siinä onkin, että silmäni tuntuvat oikein keräävän kaikenlaista öttiäistä, minkä vuoksi pyöräreissuilla on pakko olla aina peili mukana. Tietäisikö joku jotain hyviä pyöräilylaseja?

No comments: