Wednesday, July 16, 2008

Uupumus lyö heikkona hetkenä

Tänään oli kammottavaa herätä, kun sisimmässä velloi ihan kauhea uupumus ja väsymys. Nukuttuja tunteja tuli ihan siedettävä määrä, joten en ymmärrä, mistä voi tulla ihan polvilleen lyövä uupumus yön aikana. En haluaisi muuta kuin nukkua, nukkua, nukkua sen pois. Mahtaisiko se kuitenkaan sillä kadota?

Inhoan sitä, jos tällaisina päivinä pitää olla tehokas suorittaja. Onneksi tänään jonkinlaista tehokkuutta täytyy pitää yllä vain pari tuntia, sen lisäksi suunnilleen sama määrä on pakko jotenkuten laahustaa läpi ja loppuajaksi voin kaivautua kolooni ja nykäistä sammalmättään oviaukkoni eteen. Huoh.

4 comments:

Hehkuvainen said...

Uh, kaameaa :/. Olen itsekin melkoinen zombie, sillä pari viime yötä on mennyt huonosti vatsan takia. Toisaalta onni, ettei minulla ole mikään pakko nousta aamulla aikaisin, joten jos saan unta vasta kuudelta niin voin sitten nukkua.

Toivottavasti olosi pian paranee :).

Nan said...

Kiitos Hehku :) Tuossa on kyllä hyvätkin puolensa, että voi nukkua mihin aikaan vain.

Ei uupumukseni ole vieläkään hellittänyt, mutta sentään päivä on aika pitkällä eikä kohta tarvitse enää suorittaa. Mansikat ja kotisohva kutsuvat...

Toivottavasti mahasi suo pian sinullekin kunnon yöunet.

Charity said...

Väsymys on tuttua minullekin. Vaikka kuinka nukkuu niin ei se väsymys katoa. Mutta ehkä jonakin päivänä. Aurinkoista kesää sinulle :)

Nan said...

Niin, minulla nuo ajat vaihtelevat: välillä väsymykseen ei tunnu auttavan mikään (yleensä talvella) ja välillä lepo elvyttää.

Aurinkoista kesää sinullekin! :)