Friday, May 25, 2007

Väsymys

Väsymys tuntuu joka kehon osassa. Se on kuin köynnös, joka ulottaa oksansa joka puolelle minua, kuristaa ja puristaa niin että pystyn hädintuskin hengittämään. Mennyt viikko arkisessa aherruksessa tuntuu myös möykkynä sisuksissa. Möykyssä on hitunen pettymystä, koska en ole kokenut olevani parhaimmillani, enkä edes hyvä. Mieliala on ollut siedettävä, mutta silti olen ollut laiska ja alisuoriutuja, ja syytän siitä tätä väsymyksen sairasta köynnöstä, jossa taitaa olla ripaus ahdistustakin mukana.

Nukkuminen on erittäin kiinnostavaa. Siihen minulla riittää voimia, kaikki muu tuntuu kuin kantaisin valtavaa taakkaa harteillani. Nyt en jaksa kantaa. Olen viikon sinnitellyt arkea, nyt hellitän hetkeksi ja annan väsymykselle vallan.

Toivottavasti huomenna olisi parempi päivä ja väsymys poissa. Haluaisin siivota, mutta väsyneenä siitä ei tule mitään. Väsyneenä itsensä pakottaminen tekemään ylipäätään mitään on uskomattoman raskasta, ja minähän kuitenkin pakotan itseäni tekemään joka päivä ainakin jotain. Viikonloppuna vähemmän.

Olisikohan nyt hyvä aika mennä nukkumaan?

No comments: