Monday, September 21, 2009

CD-hyllyn siivousta - viikko 20

Viime viikon osalta romurojektipäivitys tulee nyt hieman myöhässä. Jatkan silti, kun vieläkin saan suurta nautintoa siitä, kun tavaravuoreni hupenee. Onhan se silti edelleen valtava, mutta jostain pitää aloittaa (ja jatkaa).

CD-hyllyni siivouksella kuittaisin monta viikkoa romuprojektia, joten siitä oli nyt tällä kertaa helppo jatkaa. Etsin yhteensä viisi sinkku-CD:tä, jotka ovat minulla lojuneet jo vuosia: musiikkiahan niissä tosiaan on se pari kappaletta per levy ja sekin sellaista, jota en taatusti kuuntele. Karsiminen oli siis helppoa.

Aikanaan sain CD-sinkut kaupan päälle, kun ostin CD-levyjä. En olisi arvannutkaan, kuinka vähän niitä tulee käytettyä. On epäkäytännöllistä kuunnella vain pari kappaletta, kun voisi ennemmin täräyttää koko levyn. Jos kyseessä olisikin aidosti huikaisevaa musiikkia, asia olisi toinen, mutta peruspopin kohdalla sinkku ei ole minun juttuni.

Ostin edellisellä viikolla vielä kolme erikokoista laatikkoa helpottamaan tavaroideni järjestystä, joten siitä sain tällä kertaa viisi poistettavaa tavaraa. On ollut aivan loistava idea ostaa laatikoita ja koreja, joilla tavaroita saa hallintaan. Onpahan romppeilla paikka, johon ne heittää, kun niitä ei käytä. Siistiä.

No comments: