Monday, September 28, 2009

Parittomia sukkia - viikko 21

Romuprojektipäivitykseni myöhästyy taas hieman, mutta ei se haittaa. SE tosin haittaa, että myöhästymiset tapahtuvat oman kurjan oloni vuoksi: on ollut vaikea keskittyä olennaiseen ja toimintaan, kun tämä hetki jäytää.

Tein toissaviikolla kirpputorilta sisutukseen liittyviä hankintoja peräti kaksin kappalein, mikä on tosi harvinaista: sisustaminen kiinnostaa, mutta nykyiseen asuntooni en halua panostaa. Kuitenkin, tämä tarkoittaa romuprojektin nimissä poistoja tällä kertaa 2+2 kappaletta.

En nyt jaksanut kaivaa sisustukseen liittyviä poistoja tai edes tavaraa, vaan päätin luopua yhdestä parista sukkia ja muutamasta parittomasta sukasta. Olen säilyttänyt eräitä parittomia sukkia pitkään jotenkin olettaen, että niiden parit löytyisivät. No, eivät ole löytyneet. Aikaakin on kulunut sen verran, että tuskin löytyvätkään. Pois vain.

Minulla ei ole sitä ongelmaa, että pesukone tai mikään muukaan taho söisi sukkiani: pariton sukka on harvinainen ilmiö. Siksi niitä onkin jäänyt muutama kaapin pohjalle lojumaan ehkä jopa vuosiksi. Minulla on mieltymys erivärisiin ja -näköisiin sukkiin, joten jos jokin sukka eksyy paristaan, vastaavaa sukkaa (yksin tai yhdessä) ei löydy. Tämä on toisaalta tietysti huono asia, mutta toisaalta värikkäillä sukilla saa piristystä arkeen. Merkittävänä asiana on myös pirteän väristen sukkien löytyminen usein alekorista - mistähän lie moinen johtuu.

Parittomilla sukilla en siis taatusti tee mitään, joten keventyköön materiaalinen taakkani tällä kertaa niistä!

No comments: