Friday, January 09, 2009

Kivellä päähän

Näin viime yönä kauheinta unta piiiiitkään aikaan. Siinä eräs tuntemani henkilö ensin väänsi päätäni, ja teko oli uhkaava ja pelottava. Tarkoituksena oli kai vääntää niskani nurin tai jotain. Tämän jälkeen seurasi unipätkä, jossa sama henkilö heitti minua kivellä päähän. Heräsin siihen, kun kiven olisi pitänyt osua, sydän hakaten ja kauhuissani. Eipä tarvinnut unta odotella hetkeen.

On kyllä hämmentävän kauheaa, millaisia unia pää voikaan kehitellä yön aikana. Näen varsin harvoin painajaisia, joten tällaiset todellakin hätkähdyttävät ja ihmetyttävät. Kyllä tuollakin unella varmaan jokin tarkoitus tai "viesti" on, kun vain uskaltaisi ajatella sitä. Nyt vain puistattaa ajatus siitä, että sellainen kämmenen kokoinen kivi oli matkalla suoraan päätäni kohti...

2 comments:

ipo said...

Kerrassaan kamala uni! :( Onneksi vain uni, mutta kyllä tuollaiset (tuttuihin henkilöihin) liittyvät unet saattavat mielestäni joistain todellisistakin tunnelatauksista kertoa.

Nan said...

Joo, alan vihdoin "toipua" tuosta unesta :( Kyllähän tuo tunnelatauksista kertoo, ei nuo unet nyt tyhjästäkään voi tulla.