Wednesday, January 14, 2009

Pöpön puremaa

Sairastelu ei ole kivaa, ei ei ja ei. Olo on kehno, mutta sitä voisi sietää paremmin, jos kurkkua ei kutittaisi. Nuhakin siis toki vaivaa, mutta kun en saa nukuttua kurkun kutituksen vuoksi niin tuntuu kuin koko kroppani luhistuisi kasaan väsymyksen ja tukkoisen olon vuoksi.

Päässäni ei liiku montaakaan ajatusta, kun olen vain pelkkää tukkoista oloa. Ärsyttää, kun kerran väsyttääkin, enkä oikein jaksaisi olla sosiaalinenkaan. Paras olotila olisi murista kurjaa oloaan sohvan perukoilla ja huutaa vastalauseeksi vaatimuksille.

Taidan suoda itselleni nyt lepoa, vaikka joiltain arkisilta velvoitteilta en ole voinutkaan välttyä. Se on kuitenkin varmaa, että väkisin pinnistely sairaana ei ainakaan auta paranemista. Ei sitten yhtään. Saan varmaan vielä vatsahaavankin räkätautia kruunaamaan. (Ärsyttää.)

8 comments:

mari said...

Lepo kuulostaa oikein hyvältä. Pikaista parempaa oloa!

Nan said...

Kiitos! Lepo kuulostaa nyt taivaalliselta. En ymmärrä, mikä siinä onkin, että pitää aina sinnitellä voimiensa äärirajoille ennen kuin suo itselleen levon. Vieläpä sairaana! Vaikka ei kuumetta olisikaan, niin eihän se sitä tarkoita, etteikö voisi olla oikeasti sairas.

Elegia said...

Juu, kunnolla lepoa vaan ja missään tapauksessa ei töihin sairaana! Muuten se vain pitkittyy.

Paranemisia toivottelen!

Hehkuvainen said...

Pikaista paranemista! Lepo se on parasta lääkettä :).

Nan said...

Kiitos :) Olen nyt makoillut peiton alla nenä tukossa köhien ja niiskuttaen. Heti helpottaa :) Nyt pitäisi vain malttaa levätä tarpeeksi pitkään.

Nyt meni usko ja luottamus ja kohta menee perintökin said...

Nannuska on nähty tänään todistetusti jalkeilla ihmisten ilmoilla, mutta silti se vain täällä säälinkerjuussa köpsöttää. Kattos muoria!

ipo said...

Piristystä & paranemista! Pikaista!

Nan said...

Kyllähän kirjoituksessani mainitsin, että joiltakin arkivelvoitteilta ei voi välttyä. Ilta meni kyllä levon merkeissä.

Ipo: Kiitos! Kyllä tämä parempaan on menossa, tosin tooosi hitaasti (tai ainakin tuntuu siltä).